Kunarci Başına gelen varmı açılma yok sabah 7 30 da sıyum gelemye başladı doktor yatırdı suyum kalmamıs bebeği almam gerekiyor dedi yoğun bakıma girecek dedi cok korkuyorum ilk bebek
ug_fa-3diplomalianne Kunarci Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşaeAllah dualarım seninle olacak canım
SineMina Kunarci vardir tabikide 26 haftalik dogan 1 kilo olmustr rabbim kucagina almayi nasip etsin ins kuvezde kalir bi sure sen stres yapma bence hem bebegin hem sutun etkilenmesin
Gamzeoztrk Sağ salim kucagıniza alın inşallahh 🤲icinizi ferah tutun 🧿 erken doğan bebekler çok daha güçlü oluyor
Aysunduruu Kunarci allahim sana ve bebeğine güç kuvvet versin sen iyi tut kendiniki bebeginde iyi olsun canım korkma kucuk bebişler cok güçlüler
Mervg Kunarci içinizi ferah tutun kuzenim 26 haftalık 1 gece yatti hastanede sadece şuanda 21 yaşında hiç sağlık problemi de olmadı bugüne kadar
Kunarci Nuray11 çok k geçmiş olsun benim tek sıkıntı suyumun gelmesi oldu ve dr. Tutamazyız dedi yarın alıcaz dedi akciger geliştirici iğne yaptı
Miumiu Kunarci Canım hiç moralini bozma yaşam sınırını geçmiş bebişin. Allahın izniyle sağ salim alıcaksın kucağına🙏🏻 Sen moralini yüksek tut, sen güçlü ol🙏🏻 Bu haftalarda doğum yapan o kadar çok anne var ki.💙
Serapveminikleri Kunarci Benimde kızımda 24 haftada suyum gelmeye başladı 25+3 kadar en son doğum yaptım 3 ay kızım kuvesye kaldı çok şükür şimdi 3 yaşında cnm korkma inşallah sağ salim alacaksin kucağına 🙏