Gamzzelianne midekoruyucu evet zaten ultrason da gözükmesi çok zor nadir bi durum bende kalpatışı için çektiğim videoda gözüküyor aynı ultrason da yok mesela 🤷♀️
Mervesngr71 GizMeh canım daha bebiş oluşmamış olabilir 6 haftalıkken benimde sadece kese vardı bebek yoktu ama şimdi 30 haftalık olduk 1648 gr olmuş tosun 😍
SiFnem Kızlar bir şey soracağım benim 4 haftalık beta hcg değerim 4642,36 biraz fazla geldi çoğul gebelik olma ihtimali var mı acaba benimle aynı haftalık olan arkadaşımın değeri 1000 di bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi 😍🥰
esrayuns9 gamzelianne1 Çok güzel sevindim Allah kucağınıza almayı da nasip eder inşallah Bana doktor 2 hafta sonra gel dedi bende o yüzden bekliyorum yoksa sabırsızım erken gidip duyamamak endişe verir dah Fzla o yzden beklyrz hayırlısı burada ki herkes için İnş sağlıklı hamilelik ve sağlıklı doğum olur
gamzelianne1 esrayuns9 amin insallah ben dusuk riskim oldugu icin her hafta gidiyorum mecburen 😌 rabbim hepimizin bebegini saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah🤲🏻
Minikanneee https://ibb.co/hf184TN Buda bizim 6+3 teki resmimiz o gün kalp atışlarını duymuştuk şuan 7+4üz 🥰