Muratnannesi Umudumbitmedi ilk bebeğim erkek çok güzel geçti hem hamileliğim hem doğumum. Şimdi 21 haftalık hamileyim kızım olacak inşallah bu biraz ağır hemen yoruluyorum karnım hemen şişti bulantım olmadı iki hamileliğimde ama kıza hamilelik zormuş annem kız yükü tuz yükü ağır geçer diyor 😌
Naz_01 Umudumbitmedi benim kızım olacak kısmetse hiç bulanmadı veya kusmadım desem yeridir.çok rahat bir hamilelik geçiriyorum çok şükür
Papatya_12 annesininpirensesi ikisindede belirtiler aynımıydı 1 kızımvar soldaydı buda solda kızmı acaba diyorum
annesininpirensesi Papatya_12 canim hersey ayni midebulantisi felan yok sadece mide yanmasi hamileligin basindan sonuna kadar iki kizimdada ayniydi bundada ayni bunun cinsiyeti tambelli degil ama tahmin kiz 😃
Esenhafsaduru Bir kızım var suan erkege hamileyim ikisinde de bulantısız oldu 😅 ama erkekte koku hassasiyetm cok oldu
Kumral5 Oglumda cok bulantim oldu 3 ay simdi kızim olucak yinecok bulantim oldu ama 4bucuk ay oldu hala gecmedi bide kızda olmaz derler alakası yok 😌
Cennet40 Umudumbitmedi 33 haftalık hamileyim, kız bebek bekliyoruz hiç mide bulantısı olmadı çok şükür 😃 Karnımı gören herkes erkek bebek mi bekliyorsun diyor artık o eski değişler çok değişti☺️