Defnemm43 Kizlar sizlerin önerisine ihtiyacım var lohusa seti yaptırmayı düşünüyorum kırmızı taç terlik ve bebek için saç bandanasi onerebileceginiz sayfa var mı acaba
Dtinc Defnemm43 ben yeni yaptırdım dün elime ulaştı, instagramda mimesis__accessories sayfasından anne bebek tacı 2 si 80 tl. Gayet güzel yapmışlar inceleyebilirsiniz.
Aysunduruu Defnemm43 ben sadece trendyoldan kırmızı guzel bir tac aldım canım güzel modeller vardi belki takımlar da vardır bak istersen 😊
Hayatguzel Defnemm43 canim trendyola bi bak istersen orda da hazir cok güzel lohusa taci var terliği ile birlikte fiyatları da uygun
Portakalgeliyor Defnemm43 Malzemeleri alıp kendim yapıcam daha öncede yapmışlığım var deli para istiyolar :)
Defnemm43 Fatmakba Aynen beyaz pijama takımı aldım hani kırmızı istiyoruz tacı falan da ama içime sinen bı sayfa bulamadim güvenilir sayfa olmasi da önemli
Fatmakba @Defnemm43 aynen bende mavi beyaz karışık lohusa takımı aldım beyaz taç terlik alim diyorum bakalim
Defnemm43 Hayatguzel Aynen baktım bı çok modele de hani güvenilir mi die bi teredutte kaldım o yüzden sizlerin fikrini almak istedim
dileksak Ben siyah gecelik, siyah güpür sabahlik aldim. Kirmizi tac yaptirdim instgramdan duru tasarimdan.
Gul_alya Ben trendyoldan pembe lohusa takimi aldım ( bebeğim kız olduğu için) lohusa terligi ve tacımıda beyaz çiçekli aldım çok memnunum tavsiye ederim 🤗