Zeynepyrdnkl Kızlar merhaba bebeğimin kıyafetlerini yikicam fakat renkliler ve beyazları ayirayimmi 15 dakikalık programda yikicam renk verirler mi acaba
irem_0709 Zeynepyrdnkl ben hepsini bir attım içlerinde bembeyazda vardı lacivertte vardı hiç solmadı hemde 15 dakikada değil 1 saatlik programda yıkadım ama solar diyorsan hiç riske atma kendini
Zeynepyrdnkl irem_0709 hiç bilmiyorum ki renkliler değilde beyazlar boz olur mu acaba ondan korkuyorum
34_21_23 Zeynepyrdnkl ben hepsini bir yıkadım 1 saatte. Hiç birşey olmadı ama kıyafetlerde hiç çok koyu renk yoktu pembeli beyazlı yeşilli vs
Zeynepyrdnkl 34_21_23 mesela mavi beyaz sari benimde açık mavi atsam renk verir mi bebek seyleti renk vermez diye görmüştüm ama emin olamiyorum
Aydabdullah Zeynepyrdnkl ben hepsini bir yikadim zaten azlar ve genelde renkleri acik dusuk isida yikandi😅
34_21_23 Zeynepyrdnkl renk vereceğini zannetmiyorum. Zaten sıcakta yıkamayacaksın pamuk ürünler. 30 derecede yıkadım ben
ratatosk Zeynepyrdnkl beyaz ve açık renklileri bir makina yıkadım koyu ve canlı renkleri bir arada yıkadım ama hepsini beraber atsam da sorun olmazmış hiç renk veren olmadı. 30 dklık kısa programda.
ozlemak42 Zeynepyrdnkl aldığın ürüne bağlı cikaranda var renk özellikle lcw den aldıklarım hep akmisti benim o yüzden ayrı yıkıyorum
Dilekcnkn ozlemak42 Allah allah benim aldığım kırmızı bir zıbın vardı renk akmayı bırak solmadı bile 5 yıl oldu bakıyorum arada hala capcanlı ☺️ Değişiyor demek ki
Nurr_1 Zeynepyrdnkl 2.5 yaşında kızım var hala kıyafetlerinin hepsini bir atıyorum siyah da beyaz da oluyor hiçte solma Vs renk değişimi yaşamadım Ama hediye gelen birkaç kıyafet vardi koyu kırmızı Vs onların kalitesinden dolayı renk vereceğini düşündüğüm için ayrı yıkadım mesela
Beyzan Zeynepyrdnkl ilk seferde ayırabilirsin çok koyu renkliler varsa 15 dk çok. Az 30 derece 30 dk iyi bence
Zeynepyrdnkl Beyzan 30 derece de griler ve beyazlar ve sarıları bir attim mavileri ayrı atayım dedim siyah ve koyulari da ayrı atıyorum galiba 😂