Zhlshn3460 Arkadaşlar 16 haftalık olduk cinsiyeti hala söylemediler biraz kilo problemim var karın bölgen yağlı detaylı ultrasonda belli olur cinsiyet dediler benimle aynı durumda olan var mı ?
papatyaanneee Zhlshn3460 Bence onun kilo ile alakası yok geçen hafta 15. Haftamda gittim doktor pozisyonu uygun değil dedi cinsiyet yine belli değil ve zayıfım haftaya tekrar gidicez bence tamamen bebeğin duruşu ile alakalı
Meless Zhlshn3460 ben kilolu değilim banada söylemediler canım karın yapımla alakalıymış değişik vallahi anlamış değilim
Mutlu_anne55 Zhlshn3460 Kiloyla alakalı değil bence bende 16 haftaligim şuan Bugün gittik goremedi bı sure baya ugrasti sonra kız dedi sonra çıkarken de alisveris yapmayın eğer iki defa üst üste söylersem yaap siniz dedi sanki kizida bişey demek için dedi gibi geldi sonra bilmiyrm doğruda olabilir ama güven de vermedi
Zhlshn3460 Meless aynen banada karın iç tabakan yağlı dedi anlamadığım burun kemiğine kadar görüldü cinsiyet nasıl görünmüyor
Mrymonek Kiloyla ne alakası varki baska doktora da görünün bence.ben 14.haftada öğrendim. Ama bir sonraki kontrolde kesinleştirmeyi düşünüyorum yine erkek derse kesin gözüyle bakicam. Bence bı tahminde bulunabilirdi
Zhlshn3460 Hem devlete gittim hem üniversiteye ikiside söylemedi özelede gitmeye çekindim açıkcası orada aynısını söyler diye detaylıyı beklicem artık