bebisim-_00 12+5 hamileyim 1.ayimdan sonra başlamıştık folik asite doktora gitmeme daha var özel doktora henüz başlamadım devlete gidiyorum telefonla sorcak kimse yok şuan folik asiti bugün bırakicam sizler ne zaman biraktiniz ? Fazlası da zarar mis
catlover1 bebisim-_00 ben hamile kalmadan 3 ay önce başlamıştım ve 12. Haftamda bıraktırdı doktorum hatta elimde neredeyse bi dolu folik asit vardı içmememi söyledi çünkü onun yerine farkli vitaminler yazdi onlarin içinde de bi miktar folik asit mevcutmuş
mercimeginanne bebisim-_00 bn doğuma kadar kullandım ama genelde 12.-13. Hafta bıraktırıyor doktorlar. Bence doktorunuza danışmadan bırakmayın. Zaten folik asidin fazlası idrarla arılırmış vücuttan bir zararı yok yani
Zezeeeyyldrm bebisim-_00 12. Haftamda doktoruma muayneye gittiğimde bıraktormıştı decavit vermişti decavitin içinde de folik asit var bence muayneye gidince doktorun ne derse onu yap kendi kafana göre bırakma
prensimibeklerkenn bebisim-_00 6 haftalıkken gittim hastaneye hep özele gittim 10+6da gittim 3gün önce doktorum kullanma artık dedi 😊
Lulemom Ben 13. Haftamda bıraktım demire başladım. Ama içtiğim demirin içinde de folik asit vardı. Doktora danışmadan bırakmayın bence. Şuan 20. Haftadayım hala aynı demir ilacını kullanıyorum. 2. Kutum
Mery123 prensimibeklerkenn doktor folik asit değerinize bakıp mı bırakın dedi? Yoksa kafasına göre mi?
Ozgemom bebisim-_00 merhaba ben 16. Haftamdayım folik asit 15. Hafta bitti daha sonra doktorum elenatol yazmıştı onu alıp ona başladım normaldede 14 15 haftalarda bırakılıyor diye biliyorum
prensimibeklerkenn bebisim-_00 ama şuan yeni vitaminler verdi 7 inci haftada demir kullanmaya başladım onda da vardı içerisinde hala bir tabletim duruyo onu bırak demedi ama
Melike bebisim-_00 Bende 12+3 üm Benimde doktor randevum 13 haftalıkken o yüzden birşey demedi ama eczacım 3 ay dolunca bırak dediği için 13 olunca bırakıcam direk. Zaten doktorumda yönlendirir gittiğimde
bebisim-_00 Melike bıktım artık kullanmaktan her aksam mide yanması mide bulantısı çekiyorum 12+5 artık yeterli olur diye düşündüm ya
prensimibeklerkenn bebisim-_00 bilmiyorum ama çevremdekilere sordum onlarda genelde 4 hafta kullanmışlar erken gelmedi bana açıkçası çünkü verdiği vitaminlerin biri hariç içerisinde folik asit mevcut bnde sormadım doktoruma nedenini ama doktorum çok ilgili ve bilgilendiriyor bni her konuda kullanmama gerek kalmadığı için söyledi sanırım
SansliAnne bebisim-_00 Ben 4 haftalıkken başlayıp 9 haftalıkken bıraktım canım. Doktorum şuan yeni bir vitamin verdi onun içerisinde de bir miktar folik asit varmış zaten..
Mimhb bebisim-_00 folik asit yerine farklı vitaminler yazıyorlar. Yazılan multivitaminlerin içinde bazen folik asit de olabiliyor. Bu hafta zaten ikili test için gitmelisiniz doktora hem ilaçlarınızı da değiştirmiş olursunuz.
07-02-2019 bebisim-_00 bende 6.haftada Basladım folık asıte ozelde ki doktoruma sordum ne zaman baslarda basla 12 haftada bırak az dedi devletede gittim oradaki doktorda aynısını soledı 12 kestiler