Dua Kullananlar fikir verebilir mi almayı düşünüyoruz ama emin değilim ortalama 1000 lirayı geçmeyen bi araba düşünüyoruz tabi kullanışlı olması da çok önemli lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler 🙏
Adabahar Dua canım 2 gün önce casual travel sistem trona bebek arabası aldım ebeben her mağazada indirimde 999tl düştü kaçırma derim kardeşim aldı lelebaby ve memnun değil yeğenim düştü pusetten kullanışlı değil :( casuali kaçırma derim
Nly_87 Adabahar merhabalar bende bebek arabası arayışındayım da dediğiniz arabayı göremedim mümkünse link atabilir misiniz ,teşekkürler 👶🏻
Adabahar Nly_87 canım ebebek internet sitesinde kalmamış ama şubelerinde var istte oturuyorsan sorgulatabilirsin ben aldığımda forum istanbul da vardı bir de bostancı e5 te.. 1500den 1000e düşmüş kırmızı siyahını aldım ben https://akakce.cubecdn.net/casual/casual-cadillac-trona-travel-sistem-x.jpg
Kubraa64721 İnstagramda albebek diye bi profil var travel sistem ve diğerleri ve bi çok bebek malzemeleri çok uygun 700 tl ye baby care bebek arabası aldık yolda herkes memnunmuş orayada bi göz atın 🙂🙂 600 tl yede çok gzl bebek arabaları var travellerden