Selam canım anneler 🌺
Sonunda benmde buraya dogum hikayemi yazmak nasip oldu 😍
3 tane düşük yaşadım bunun üzerine gelen oglumun haberini aldım çok şükür yaklaşık 3 haftalıkken ögrendim diyebilirim gebeligimi çok sıkıntılı bir hamilelik yaşamadım çok şükür rahattım ☺️ 34 haftalık olduk doktorum 3 düştükten sonra benm sezaryan isteyeceğimi düşünmüş ve ilk nstye gireceğim güne kadar dogum şeklim hakkında hiç konuşmamıştık bana sezaryan istiyor$sun demi riske atmak istemezsin dedi bende eger mümkünse normal dogum istiyorm dedim doktorm normal dogumu desteklerim bekleriz demişti kararnı ver düşün dedi ben çatı muyanesi olana kadar normaldi hep düşüncem doktor dogurabilrisin dedi ama ben kendime güvenmedim bilmiyorum ama kesinlikle epidural yapalım dedi yoksa sen hasteneyi yıkarsın dedi 😅velhasıl kelam ben yine de Bi ihtimal normal ddm 3 nisana kadar bekledik tam 40 haftalık olduk ne sancı ne nişan ne su hiç birsey yok sabah 9 da yatışım yapıldı ve 0 açılma Nstye baglandım sancı yok suni sancı verildi az az adet sancısı gibi sancım oldu saat 10.30 oldu ama bebegin kalp atışları yavaşladı doktor kaka yapmıs olabilir boşuna sancı çekme dedi açılmam 0 Dı zaten 🤦♀️ benim tansiyon düştü zaten heyecandan doktorm 11 de sezaryana alıyoruz dedi tabi ben şok ama Bi yandan da korku tavan yaptı (ama sanki içimden hep sezaryen istiyorum gibi rahatladım doktorum sezaryan diyince) 🙈🤭 neyse metanetimi korudum eşim yanımda beni hazırladılar tam 11.00 girdim içeri telefonu eşime vermiştim ebe geldi aglıyorm tabi beni sakinleştirmek için hani telefonun nerede bebeşi nasıl çekicem dedi bende Bi yandan burnumu çeke çeke eşimde dedim 😅 gidip alıyorum dedi bende tamam dedim o sırada ignem yapıldı sanki belden aşağısı yoktu bütün his kayboldu başlamışlar haberim yok 🤣11.15_ de hazırdım hersey tammdı hiç his yok çekiştirmeyi hissedersin ama acı duymazsın dediler Bi ara tansiyonum düştü ama hemen müdahale ettiler onun dışında hiç birsey ne bir sey duydum ne de hissettim çok şükür 🤲hiç birsey hissetmedim ama sürekli okudum ❤️ 11.20 de oglumun sesini duydum dünyalar benim oldu 😍 temizlendi yanıma geldi o an zaten tarif edilemez bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤️ 🤲 bebegimi babasına götürmüşlerdi😍 benimde ortalama 20 dakka sonra benim işim bitti odama çıktım artık 2 kişilik olan ailemiz bir melegin gelmesiyle birlikte 3 kişi olarak tamamlanmıştı adeta yanımda misler gibi yatıyordu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲❤️
Sorulanız varsa yanıtlayabilirim kızlar 🌺🥰