Aaaboz Merhaba kızlar bir hafta önce sezeryanla doğum yaptım. İlk eve geldiğimde 8 kilo gitmişti doktor çok iyi olduğunu söyledi. Toplamda 15 kilo almıştım bakalım gerisi ne kadar zamanda gidecek. Sizler kaç kilo verdiniz?
SyhnHtp Aaaboz çok güzel ya keşke benimde hemen gitse. 32. Haftadayım 8 e yakın kilo aldım :( inşallah hemencik giderler :)
tubakumsal Aaaboz 49 la hamile kaldım 65 le doğuma gtdim cikdigimda sadece 5 kilo gitmişti zaten 3 kilo 50 gram bebegim doğdu normal doğumla 7 ay oldu doğum yapalı şuan 62 kiloyum malsef bide diyolar normal doğumda hepsi gidiyo diye🤦♀️
Eliffff Aaaboz ayy en merak ettiğim konu😂 ama benim sıkıntım büyük 32haftadayım zaten 3kilo aldım.asıl problemim hamilelik öncesindeki kilolar😂😂onları da verirmiyim acaba emzirirken falan
seymen ayberen Ya maşallah ne güzel gitmiş. Nasıl gidiyor öyle birden. Benimkiler gitmeyecek gibi geliyor bana 😔
Aaaboz SyhnHtp gider merak etmeyin bende çok korkuyodum. Doktor 10-15 günde 5 kilo daha gider dedi ki zaten neredeyse eski kiloma dönmüş oluyorum o durumda
Aaaboz Eliffff bebek kilosuyla beraber yanında suyu vs derken kilosunun iki katı kadar gittiği söyleniyor direkt
Mzeynepp Doğumdan hemen sonra 7 kilo gitmişti, bir kilo daha gitti sonra, toplam 8, gerisini nasl vercem bilmiyorum :(
Mzeynepp Aaaboz benm 40 ım çıkmasına az kaldı vermedim kilo, sonrası için mi dedi, dikkat de edemiyorum sütüm azalcak diye