bukusum Reglimin gunu bugun kaset test yaptim sabah cikmadi. Erken gebelik testi yapsam. Cikabilir.mi acaba. Gec dollenme olmus olabilir oglumda da oyle olmustu.
Melek6767 bukusum valla canım erken gebelik testi ne kadar doğru sonuç veriyo deseler de bence yanlış. Ben geçen hafta 3 tane yaptım 3üde pozitifti kan verdim negatif çıktı
Ozge1123 bukusum ben çatlatma iğnesinden 14 g0n sonra erken gebelik testi yaptığımds çok silik çıkmıştıı normalde çıkmadı sdet tarihimden önceydi 10 günlükmüş öğrendiğimde
papatyaanneee bukusum Bence erken gebelik testine çok güvenmeyin ben gebeliğimin başında erken gebelik testi yaptım çıkmadı fakat o an hamileymişim açıkçası erken gebelik testlerine güvenmiyorum. En kesini kan testi inşallah gönlünüzden geçen olmuştur 🙏🏻😊
Melek6767 papatyaanneee kesinlikle. Bende yaptım 1 hafta önce pozitifti kan verdim negatif çıktı. Yani yanıltıyo bu testler
Ilkayy bukusum ben adet günümde kaset test yaptım çok silik çıktı inanamadım gidip hemen erken gebelik testi aldım onda kıpkırmızı oldu hemen
HandeSM bukusum ben adetimden 3-4 gün önce erken gebelik testi yapmıştım silik ikinci çizgi çıkmıştı.
papatyaanneee Melek6767 Aynen öyle yanıltıyor ben aldım yaptım negatif çıktı ve o an hamileymişim kanda çok yüksekti beta idrara karışmama ihtimali yokmuş test yanlış dedi doktor
bukusum Melek6767 prodoctor oyle yapiyor canim benim basima da geldi. Cizgi cikariyor. Gecen ay benimde oldu.
gel_artik_bebegim bukusum en garantisi kan testi canım ama erken gebelik testinde de çıkabilir ben 4 senedir test yapıorum hiçbir testim de yanlış cikmadi