YagmurAnnesi ggzmkrcc Korkmaya başladım artık. Yarın bende gideceğim doktora randevum var. Sezeryan diyecek diye korkuyorum. 😮
ggzmkrcc YagmurAnnesi çatı muayenesi oldum bugun çok müsait olmadığını söyledi 😕 bebeğim kilolu dikkat et diyor haftaya gittigimde de tarih verecek diye korkuyorum zaten kalmış son 2 hafta ne sancı var ne açıklık tam bi ümitsiz vakayım
Adabahar YagmurAnnesi kız sezeryandan niye korkuyosun😂 normal doğumdan korkuyorum bende şuan herşeyim normal napcam diye kara kara yaa ahahah
YagmurAnnesi ggzmkrcc Duyguozdemrr Allahim hepimizin yardimcisi olsun inşallah. İnşallah zamanini bekliyordur bebişler de bir avazda kurtaririz.
MasalAlparslanMom ggzmkrcc benim de 34 te 2900 demişti ama inanmıyorum ben ultrason ölçümlerinin net sonuç verdiğine 5 gün arayla 500 gr almıştı sözde benim bebiş.
Duyguozdemrr Bende 38+4 oldum benim de daha hiç bilirtim yok ve korkuyorum ilk gebeligim olduğu için 2 gün sonra bende gidicem doktora normal doğurmak istiyorum lütfen dua edin
YagmurAnnesi Adabahar Ayy ne bileyim sezeryan olanlar hep pişman 🙈 Normalden korkmuyor degilim ondan da korkuyorum 😂😂😂
YagmurAnnesi mrvdrmz Bende sanci yok adet olurkende hic sancim olmazdi sadece belim agrirdi. Bazen kasiklarim batiyor ama o da ani hareketten sanirim
Adabahar 37 oldum bende dün geçe yaşadığım ağrılar beni bayağı korkuttu yataktan çıkmıyorum bugün 😔 normal için çatım uygun her şey normal ama bir şey yok ben açıkçası sezeryan düşünmeye başlamadım değil bir an önce kavuşmak istiyorum kızıma ve bu zor günler artık bitsin istiyorum😔😔
YagmurAnnesi Adabahar Ben henuz cati muayenesi olmadim yarin gidecegim. Nst olacak kesin cati muayenesi de olur.
Tugba9109 YagmurAnnesi doktorun da dediği bişey yok . 😑 sancıların olunca gel demisti . Ben bugün günüm doldu die acile gitmeyi düşünüyorum 😏