Bademm2508 Epidural doğum için önerileriniz varmı.? Sizce gerek varmı yoksa normal mı olmalı zaten 5 cm kadar sancı çekiliyormus sanırım
Dilekcnkn Bademm2508 ben iki oğlumuda normal doğurdum yine aynı şekilde öyle yapıcam zate verdiğim ücret yeteri kadar pahalı birde ona para veremem ama uygun olsada yaptırmazdım herhalde
ysfali06 Bademm2508 herkesin acı eşiği farklı olduğu için kesin birşry söylemek zor bnce. Mesela ben hastaneye sancıyla gittim 6 cm açılma var dedi. Sancı gelince zorluyordu ama dayanılmayacak gibi değildi. Hastaneye yürüdüm mesela öyle Bi sancıydı. Ben sadece doğum aşamasında zorlandım ıkınma evresinde yani. Ama bazısı ölüp bitiyor ilk sancılarda bile 🤷♀️
Ortmenanne16 Bademm2508 4 cm açıklık olunca epidural vuruluyor bende öyle oldu 5 dk içinde ağrı sancı gidiyor aslında nst cihazı sancımi 120lerde gösteriyordu alet bas bas bağırıyordu ama ben uyuyordum o derece kesti sancımi ve saatler içinde tam açıklık oldu 6 saatte doğurdum toplamda doğumhane de ıkınma sürecim 15 dk sürdü yani ikinmayi falan da engellemiyor
hazal544 Bademm2508 bence yapmayın ben yaptım pişman oldum, ıkınamadm şancıyı hissetmediğim için, bebek haznede oksijensiz kaldı, çıkar çıkmaz kuvese girdi, şimdi sağlıklı çok şükür
Abece Epidural icin artı olarak 250tl vermistim ben ama evet 5cm acilma olana kadar sancıyı çekiyorsun yine