Leylaalin kelebegimm07 K.Maraş’a ait yemek havucu ince doğruyorsun kavuruyorsun soğanla kuş bası et oluyor pirinç koyuyorsun normla pilav gibi pişiriyorsun tereyağ ile uzerine bol fıstık badem koyuyoruz ☺️
7676 kelebegimm07 mısırlı pilav ve kıymalı mantar sote var dünden yeter bize belki bide ayran salata yaparım
prenses_annesii2603 zeynepbalci ben koftede ekmek içi galete unu felan kullanmıyorum onun icin lezzetli oluyor baharatları ,maydanoz koyuyorum iyice yoğuruyorum 2 3 saat dinlendiriyoruz harmanlaniyorum gayette lezzetli oluyor
Zyneepemree gulin-35 valla ben bulgur mercimek ve yanındaki bütün malzemeyi bir pişiriyorum kaynayınca altını kısıyorum sonradan hafif blenderdan geçiyorum en son üstüne nane ekliyorum enfes oluyor ☺️
ilyesta Momlife1 kiyamamm. Geçecek sabret bende oyleydim hüngür hüngür ağlardım hergun çok yakında bu seferde yememek için kendini tutacaksın ❣️
Zyneepemree gulin-35 mercimek, bulgur, pirinç, soğan, sarımsak, tereyağ, sıvı yağ, sarımsak, salça, baharat göz kararı su koyuyorum kaynayınca kısıyorum malzemeler ezilmeye başladığında blenderdan cekiyorum işte