Esraismail denizkizim aaaa bnde aynısı yapmayı düşünüyordum 😀😀 afiyet olsun herkese bebişlere sıfa olsun inş 🤗🥰🤲
metehaninannesiii kelebegimm07 ben bursa pideli köfte yapicam bursanin meşhur yemeği tipi iskendere benziyor 😂
Eda115354 kelebegimm07 ben dün kekiklim menü yapmıştım onlardan kaldı bugün de ısıtıp yine onu yicez yanına salatası o kadar 🙃
ilkgozagrimhavinim metehaninannesiii hele o iskender.. Üzerine yağını dökerken cossss etmesi.. 5 ay oldu istanbula gelin geldim. Yaklaşık 6 7 aydırda yemiyorumdur. Nasıl özlemişim🙈
Hemsireanne1 kelebegimm07 tepsi kebabı meyhane pilavı kremalı mantar çorbası yaprak sarması yapacağım bide kadayıf tatlısı vardı dün eşim yapmıştı bugün özeniyorum annem geliyor doğumuma🥳🥳🥳
metehaninannesiii ilkgozagrimhavinim kiizz cooos demen beni öldürdü hahahahahahahaha bide güzel kokar ki o tereyagggg herşeyi yerinde yiyecen valla 😂😂
ilkgozagrimhavinim metehaninannesiii tabiki istanbulda nerdeeeee. Bursanın meşhur iskenderinde yiceksin. Heykelde ki küçük dükkanda😍 aşerdimmi ne 😅🤭