Hiraa Kızlar 18+ kac oluyorsunuz ben 18+1 oldum nasıl gıdıyo hamileliğiniz kac kilo aldınız cınsıyet ne ve hangı hapları kullanıyorsunuz hadı konusalım 😍😍🌺
Kvsraykt Hiraa 18+5 oldum kilom çok yüksek olduğu için 7 kilo verdim henüz almadım çabalıyorum almamak için biraz tansiyon yüksek çıktı şimdi tuzuda bıraktım böyle
momof3 Hiraa 18+6 haftalığım oğlum olacak 🤍Progestan ve Oligafer kullanıyorum şuan sadece.Baş ağrılarım arttı ve arada bulantım oluyor,önceki gebeliğimden kalan varislerim ağrı yapmaya başladı baya onun dışında sıkıntı yok yinede çok şükür 🙂
Semgiz Hiraa 17+6 dayiz bizde oglusumu bekliyorum sadece multivitamin kullanıyorum kilo almadım daha 5 kilo verdim şimdiye kadar
Naz53 17+6 yız bizde 😊 decavit, kan ilacı ve magnezyum kullanıyorum kız dedi doktor kızımı olacak inşallah Eylül başı gibi
Hiraa Naz53 bende decavit kullanıyorum o kadar canım hayırlısı olsun benımde oglusum olacak nasıpse ne guzel aynı zamanlarda hamileyiz gobegınız cıktı mı 😍
Kvsraykt Hiraa Dediğim gibi kilom çok yüksek mide bulantısı iştahsızlıktan verdim şimdide çok acıkmama rağmen dikkat etmek zorundayım
Naz53 Hiraa ikili üçlü testleri yaptırdınız mı hiç ? Ayrıntılı ultrason zamanı yaklaşıyor ben hiç bir test yaptırmadım ama bunu istiyorum
Hiraa Naz53 bende yaptırmadım valla doktor ıstersen yaptır ıstersen yaptırma sana kalmıs dedı bende yaptırmadım canım gerek gormedım ama dedıgınız gıbı ayrıntılı ultrosonu bende ıstıyorum nasıpse
Mom040 18+4 olduk, bugün tetanoz aşısını yaptırdım. Son günler biraz kaçamağım oldu hemen ekstra +1 kilo daha eklenmiş toplamda 4 kilo almış oldum. Cinsiyeti erkek sıpanın sağ olsun her ekran açıldığında yüzünden çok pipisini gördük beyefendinin.
Hiraa Mom040 haha resmen aynıyız canım bizimkide oyle 😀😀 bende 4 kilo aldım iştahım cok açık 🤦🏻♀️ şey soracaktım tetenoz aşısı ıvın daha erken degıl mı ben 20.hafta dıye bılıyorum da
Mom040 Hiraa Sağlık ocağı 19.haftadasınız diye kan- idrar tahlilleri ve tetanoz aşısı için çağırdı, dün de doktor kontrolüm vardı doktora söyledim yarın sağlık ocağında tetanoz aşısı yapacaklarmış, yaptırayım mı bekleyeyim mi biraz daha diye, yaptır dedi.
Kvsraykt abcd-16 Kilom çok yüksek obez sınıfındayım iştahsızlık mide bulantısı kusmasamda verdim evet iştahım normale döndü mide bulantısı bitti ama bende çaba gösteriyorum almamak için daha erken zaten muhtemelen 20 haftadan sonra ufak ufak geriye almaya başlayacağım
Kvsraykt momof3 Tansiyon mutlaka baktırın sağlık ocağında baş ağrısı mide bulantısı yapıyor benimde baş ağrım çoktu yüksek çıkmaya başladı hergün ölçtürüyorum