Oykum_06 Minnosanne06 canım ben ankara lösante hastanesi elif nazlı çetindağ gidiyorum. Önerebilirim🥳
AycanAycan19 Btlerva hm karsilasmisizdir belki 😂 birdahaki randevu ne zamana vediler size 34. Haftami bnm haftaya sali 34+1 e verdiler
Merveevrem18 ftmbcr hmm bilmiyorum canım ben orayı bende Ülker sitesinde oturuyorum duymuşsundur adını üç hisarın hemen karşısı pursaklar girişinde
ftmbcr Merveevrem18 aynen yakın buraya han çorba var ya onun yanında ki binalar da oturuyorum brnde protokol yolunun kenarı hemen
Zeliiiss balbocegimm bana hiç aynı doktor denk gelmedi siz nasıl denk getiriyorsunuz ya ben bi tel denk getiremiyorum
balbocegimm Zeliiiss ben mhrs uygulamasindan takip ediyorum ordan alıyorum randevumu daha kolay oluyor 182 den düşmüyor hic randevu
Gunesss Han-003 ilk çocuğumu aysun hanımda doğurmuştum çok memnun kalmıştım şimdi ikinciye de ona gidicem doğuma az kaldı
AycanAycan19 Btlerva kontrolleriniz ayda bir mi oluyo pekii bnm hep oyleydi 34 den sonra 2 haftada bir diyolar cevredekiler ama oylemi ac3ba
Btlerva AycanAycan19 Evet canım ben ilk gebeliğimde de tıpa gidiyodum o zamanda öyleydi 34 ten sonra ya iki hafta ya 3 haftada bir diye hatırlıyorum