Ben de Medicana’dan Süleyman Akarsu’ya gidiyorum ve çok memnunum

Minnosanne06 soyle denk geliyoruz ama bizim dr kim dogumda kim olcak onu bilmiyoruz bi sikayetimiz olunca mesela burdaki annelerin bilindik bi dr var sehir hastaneside oyle mesela ama biz kime denk gelirsek asistanlarin bile baktigi oluyo 2021 mezunu diye kiyafetleri var 😂

Minnosanne06 ben ilk doğumumda da Sincan Koru Fatma Yazıcı Yılmaz a gitmiştim çok memnun kaldım yine onu tercih ettik ancak 2li taramam riskli çıkınca çukurambar koru da Aydan Biri hoca ile devam ediyoruz sizin güzel giden bir gebeliğiniz varsa düşünebilirsiniz

Yldzz97 evet gerçekten çok iyi bı doktor yazdan beri tanıyorum her şeyde yanimizdaydi sağolsun her konuda anlasabildigimiz ulasabildigim doktor değilde aileden biri gibi aynı başta düşündük de paket çok pahalı maddiyat olarak almadık ücretli devam ediyoruz doğum nasıl olur bilmiyorum daha operasyon tedavi olduğum için maddiyat birazcik zorluyo bizi oranın paketi

Mom54544 İlle doğum paketi almak şartmi ki normal olarak doğuma gidince doğum ücreti ödenerek olmuyor mu ki ben çok isterdim orda doğum yapmayı tabi paket fiyatlarindan haberim yok 😏

Nazllii 40 canımm çok iyi yapmışsınız çok iyi bi dokktor cidden iletişimi bilgisi dört dörtlük sizin kaç haftalık

Akay hastanesi İbrahim Abalay tavsiye ederim 💚

Yldzz97 Paket olarak baştan alırsan 8500 bide normal zamanda değilde mesai dışı falan olursa 700 lira gibi ek ücret doktorunu istersen 16 20.haftadan sonra 7500 yine doktora ek ücret istiyolar sadece doğumu bilmiyorum onu sormadım hiç canım oda olsa olsa 5 bin falandir Lokman koru daha uygun paket olarak lokman hepsinden avantajliydi 14 yaşına kadar indirimli ve sonrasonda da ömür boyu indirim aliyo fotografcisina kadar içerisinde lokmanda Mart sonuna kadar indirimli fiyatı 6050 lira demişlerdi koruda ayrıntılı usg ve cocuk dogduktan sonra bı kaç test yoktu orası da 5500 fala demişti galiba ayrıntılıya paket alınca 500 e falan indiriyorlar mis 900 liradan falan

Gizem957 muayene ücreti ne kadar acaba? 5 ay önce düşük yaptim iyi bir doktor arıyorum bende

Gizem957 Zaten fiyatlar 400 lira civarı genel olarak. Ayda 1 kez gitsem çok para değil aslında. Testleri de orda mı yaptırıyorsunuz?

ftmbcr 15. haftadayım bu zamana kadar hep vajinal muayene oldum. Çok şükür hiç birinde de sorun olmadı. Doktor işinin ehli biriyse neden sorun olsun ki? İnsanlar gebelikte ilişkiye giriyorlar sorun olmuyor da vajinal ultrasonda mı sorun olacak?

mhndshnm test mesela kan idrar saglık ocağında yaptırıp gel dedi. Doktor hani masraf olmasın diye cunku Bi idrar a 110 lira Bi kan için de 250 lira vermiştim ama doktor çok ilgili her gittigim de ayrıntılı ultrason yapar gbi tek tek bakıyo ben zaten başka doktora gidiyordum ayrıntılı için Ayşe hocaya gitmiştim baktım daha iyi burda kaldım