Mucizem67890 7+0 olduk kızlar sizde süreç nasıl ilerliyor bende ara ara rahmime sancı giriyor bazen karın ağrısı gibi pazar günü kahverengi lekelenmem olmuş tu proluton vuruldum ara ara çok nadir peçeteye hala geliyor bu sorunları yaşayan varmı bilgilenelim
ilkgozagrimhavinim Mucizem67890 rahim sancısı bıçak saplanır gibi olmadığı sürece rahmin büyümesiyle alakalı demişti benim doktorum. Bende 4.haftamda yerleşme kanaması yaşadım. 3 gün sürdü doktorum bişey vermedi kendi kendine geçti
Tugba-1 Mucizem67890 benimde 4. Haftadan beri kasik ağrısı var . Doktor adet sancısı gibi ağrıların olması normal dedi . Benim adet sancısı dan daha şiddetli fakat doktor bı sıkıntı yok dedi
Tugba-1 Mucizem67890 benim bariz bir belirtim yok henüz . Kasık ağrılarım var en başından beri beni tedirgin eden. Geçen kafta keseyi gördük ama doktor henüz çok küçük olduğunu söyledi . Doktorun söylediği tarihe göre hesap yapıyorum ama kafamda karışmıyor değil 😂
Nurcanatila6 ilkgozagrimhavinim bende de gebe olduğum süreye göre hedaplayinca 10. Gunumdeyken yerleşme lekelenmesi oldu 4 gün sürdü sonra geçti
ilkgozagrimhavinim Mucizem67890 özellikle 5 ve 6.haftamda çok fazla oldu. Su gibi. Renksiz ve kokusuz. 8.haftamdayım geçti. Şuan olmuyor
Mucizem67890 ilkgozagrimhavinim bendede çok oluyor acaba progestanı fitil olarak kullandığım için mi diye düşündüm
Nurcanatila6 pamukkizimm normal 🥰 benimde kasik ve göğüs ağrım dan başka bir belirtim yok doktorum dua et bence dedi 😁