Mervee8167 Yeni doğacak olan bebeğim için hangi deterjan ve yumuşatıcı kullanmalıyım kokusu güzel olmalı dolap kapağını açtığımda miss gibi koksun istiyorum 🥰🥰🥰🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Burcuckmk Mervee8167 bebek deterjaninda oyle cok koku veren bi marka yok canım yumos aldim omo aldim uni baby aldim hepsinin cok hafif bi kokusu var 😌
Dilek0809 Mervee8167 kokulu olanlar içeriği pek de temiz olmayanlar oluyor, kokusuz tercih edip lavanta kesesi koyabilirsiniz dolaba
Mrymonek Mervee8167 Ablam yegenime uni baby kullanıyordu güzel kokuyordu bende ondan alicam sanırım diğerlerinin kokusunu bilmiyorum ama o güzel geldi bana :)
Asli10 Mervee8167 bebek deterjanı aksne kokmamalı canım sağlıklısı o size koku güzel gelebilir koku kime güzel gelmez ama bebeğinizin teni daha önemli güzel kokudan diye düşünüyorum ben kızım bir yaşında hala beyaz sabunla yıkarım eşyalarını
Mervee8167 Mrymonek granül sabunla yıkayıp dalin konsantre yumuşatıcı kullandım hiç kokmadı sanki 😄 uni baby deneyebilirim bebeği kucağa alınca koksun mis gibi kıyafetleri istiyorum 😍😍🥰🥰