HlyaSinanAk Sizde durumlar nasil kizlar. Benim son 4 hafta kizim kaburgalarimin arasinda geziyo durmadan 🤗
tubatayfun HlyaSinanAk bende 34+1 oldum ben ikize hamileyim cok cok agirlasdim ve cok agri cekiyorum dort gozle dogumu bekliyorum ne otura biliyorum ne yatabiliyorum ne yuruyebiliyorum
HlyaSinanAk Demetdemircioglu oyle bi durumdayimki diyorum etrafimdakilere son 1 ay sadece otursam ayni yerde😂 yatilmiyo cok yuruyunce agrilar kis uykusu gibi bisey olsa bi ay uyusam sonra uyansam😂😂
HlyaSinanAk AslhanDzenli ikinci dogumum olacak insallah ilki sezaryen buda oyle. Doktorum temmuz 20 civarina gun verdi hersey yolunda giderse insallah 🤗
Demetdemircioglu HlyaSinanAk aynen ya bide cok iride degilim ama yuvarlaniyorum resmen yataktan kalkmak icin hic mutlu degilim 😂😂
MucizemE 32+4 olduk kaburga bel ağrım var sıcaktan yatamıyorum hayırlısıyla 34 haftalık olsam da az kalsa diyorum kendi kendime 😁
HlyaSinanAk Furkan35 daha tam kesinlik yok canim bir ay once konustuk oyle yuzeysel zaman ne gosterecek bakalim ortalama bi tarih verdi yani. Normal dogumum 31 temmuz cikiyo doktorumda on gun once olur dedi iste tarih degisir diye dusunuyorum ama 38 de olur
HlyaSinanAk Duruveannesi 33. Haftalikken gittim canim 2 kiloydu. Ben pek takmiyorum cokta inanmiyorum ultrasyon kilosuna