Marssson Merhaba kizlar , benim ayagimda cok kotu nasirlar olustu nedenini bilmiyorum😔 ne yapa bilirim ? Yapiptiginiz ise yarayan bir yontem varmi?
sudamlasi Marssson ben ayak nasırından çokkkkk çektim ameliyat bile oldum yani Dr yanlış ameliyat yaptı hatta neyse canım daha fazla ilerlemeden kesinlikle Dr a git ayağına uygun ayakkabı ve tabanlık fln veriyo Dr unu iyi seç bu konuda🙂
beyzanur06 eczanelerde oje gibi nasır icin ilac satlyo canm ondan al kurutuyo o nasır bandı falan ise yaramamstı o gecirmisti benm ayagmı
BraTurgut Sonuç nasıl olur bilmiyorum ama denemekte fayda var nasıl olan yere 1 dilim domates sarıp çorap giyip beklettikten sonra bir daha çıkmıyormuş..
sudamlasi Marssson sağolasınn hiçbişeyle uğraşma sarımsak domates bunlar hikaye nasır bandı da işe yaramıyo güzel bi Dr bulursun gidersin Dr hatası yüzünden iki hafta yürüyemedim babam ayağıma sarımsak koyduğu için nasırım çoğaldı 16 tane olmuştu.
Minaaagul Benim de ayak baş parmağımin altında vardı üç tane duoderm solüsyon diye bi ilaç var eczaneden aldım her akşam yatarken surdum ama istikrarlı bi şekilde bi kaç ay yapmanız lazım çok şükür geçti 3 senedir yenilemedide
Esenuygurr Kizlar benim de konuyla alakasi olmayan bi sorum olacak cevabini alamadim bi turlu 20.haftamdayim kulaklikla muzik dinlemeyi cok seviyorum bi zarari varmi bebegime
sudamlasi Esenuygurr yoktur canım zararı bende temizlik yaparken dinliyorum son ses iyi değil kendi kulağımıza zararlı ona dikkat edersin sadece
sudamlasi Esenuygurr klasik olcak ama hepimizin elinde telefon tablet bilgisayar var yani radyasyon var. Kulaklıkta son ses dinlemezsin olur biter🙂