aysegul6648 Kizlar ramazandan sonra dogumuma az bir süre kalıyor Ramazan ve doğuma ne gibi hazırlıklar yapıp dolaba koyuyorsunuz
bus91 aysegul6648 benım ramazan bayramından 3 gun önce eşim oruc tutacagı için iftara kolaylık olsun dıye lahmacun içi sarma börek çeşitleri yuvarlak köfte ve içli köfte annem yaptı sağolsun zaten viruste kimse gelmez onlarda bize yeter dıye düşünüyorum illakı teyzmler yengemler duramaz ama bızde her gelen yemek yapar getirir benım hazırlık eşiime 😂
metehaninannesiii aysegul6648 katmer yaprak sarması mantı sebit yufka koydum sulu köfte normal köfte poğaça börek
Minnosunannesiii aysegul6648 akıllı ben ne yaptım biliyormusun şuan evde değilim diye dolabımın içini boşalttım fişini çektim annemlere geldim🤣🤣🤣 0 hazırlık doğumdan sonrasına ne yapacam bilmiyorum
Ayseucn aysegul6648 ben bu akşam bi alışverişe gidip yufka falan alıcam patatesli peynirli sigara böreği sarıp difrize atacağm birde 2 kg civarı yaprağım var onları da azar azar biraz kıymalı biraz zeytinyağlı saracağım şimdilik bunlar ramazan için iyi oluyor doğuma yakın daha büyük bir hazırlık yapacağım bayramdan sonra inşallah haziran sonu doğum bebiş erkenci olmazsa☺️
shrbn25- ben şimdilik tuzlu kurabiye pogaca yaptım.insallah börek de acacm bu hafta fasulye aldım kırıp hazır koycam şimdilik bunlar bakalım 🤦🏻♀️
bebisini-bekliyor aysegul6648 ramazana hazırlık yapmadık dogum için kayınvaldem mantı yaptı bende poğaça yaparım diyordum derin dondurucum ayrı yok buzlugu onla doldurma basit onu ben hallederim ozaman gelınce dedi bende köfte yapıp koymayı düşünüyorum
babyandmom1 Poğaça kurabiye buzluğa pişmiş bir şekilde mi atıyorsunuz buzluktan çıkardıktan sonra nasıl oluyor mikrodalga fırınım yok nasıl yapabilirim
Msydn6 aysegul6648 Yaprak sarma, vişne kompostoluklarım var, limonatalıklarım var birkaç poşette sebzem var etim var, bugünde sigara böreği yapıp koyucam birde köfte düşünüyorum öyle yani yeter buna şükür😌🤗 kayınvalidem yakın zaten oda yapıp yollar arada 🌸