Minnosannem12 kızlar babynest gereklimi sizce biz bebek odası takımı ve portatif beşik aldık katlanabilirlerden babynest alsam mı almasam mı bilemedim
metehaninannesiii Minnosannem12 ben a101 den aldım ilk zamanlar kullanalım diye salonda yanımızda yatırırız diye ekstradan park yatak ve odasına montessori yatak odası takimi aldık ama ben tercih ettim
damlaaltinay Minnosannem12 portatif beşik gerekli,i fakat dünyanın en gereksiz şeyi babynest setidir. Ama ben aldım 😄
34_21_23 Minnosannem12 almadım gerekte duymuyorum zaten evim küçük koyacak yerim yok gereksiz şeylerle evi doldurmak istemiyorum ne zaman gerek duydum ozaman alırım 🌺
Minnosannem12 metehaninannesiii bende salona aldigim beşik katlamalı ve küçük olduğu için onu kullanirim diye düşündüm ama bakalım
Seda0651 Bende küçük besigime kıymak icin aldım . Kanepe üzerinde de kullanılır diye düşündüm bimden aldım çokta yumuşak ve güzel
Minnosannem12 34_21_23 bende gereksiz ve kalabalık şeyleri sevmiyorum sade en güzeli abartısız gün geçtikçe birsuru şey çıkartıyorlar alalım diye bizim zamanımızda babynest mi vardı tabi bu benim fikrim
damlaaltinay Minnosannem12 özendim ben çünkü kuzum 😃😃 eşime de dedim aşkım gereksiz ama özeniyorum dedim o da Allah razı olsun al o zaman dedi aldım bende 😊
34_21_23 Minnosannem12 aynen öyle neye gerek duyarsan sonrada alabilirsin ihtiyaç fazlası Fuzuli masraf
Aylin61 Minnosannem12 bende Jolly portatif beşik aldım bimden de babynest aldım yıkadım içine koydum çok güzel oldu veya oturma odasında falan da babynesti yanınızda kullanabilirsiniz
bambam_betty Gerekli olsaydı kızımda alırdım. Demek ki gereksizmiş, hiç eksikliğini hissetmedim. Yine almayacağım 🤷🏻♀️
Brcozkn Minnosannem12 annem hem babynest hem reflü yatağı almıştı ilk bebeğim de 18 aylığız hala reflü yatağını kullandığım çok oluyor. Babaynest ise ilk 3 4 ay sonra küçük geliyor. Çok gerekli bişey değil bence ama reflü yatağı kesinlikle alınmalı.
Gmommysboy Brcozkn reflü yatağına sohbetlerdr 1,5-3ay kullanım süresi biçiyorlardı bunu duyduguma cok sevindim
Zemheriiiiiiii Minnosannem12 ben onun yerine aşağı kata bi küşükbeşik almayı düşünüyorum bence çocuk çabuk büyüdüğü için bir gerekliliği yok😇
Oaxell Çok gerekli birşey olduğunu sanmıyorum zaten 3 ay sonra küçük gelicek bence başka ihtiyacını karşıla
Gmommysboy Minnosannem12 ben aldım baktığımda sart mı aslında hayır.fakat koltuklarım geniş ve açık sağı solu bebeği biraz derli toplu sınırları olan bişeyin içinde yatırmak istedim bi de yemek yaparken alıp masanın üstüne koyan bi anne de ilham oldu..aynı işlevde sallanan falan anakucağı diye gecen bişi var onu da ark kullanıyor çok mutlu..baktığında işlev aynı yatapı hariç neyin içine koysam mantığı😌