Ysbyr 34+5 haftadayım 4 gündür ishalim karın ağrısıda var. Doktora söyledim kanlı ve iltihaplıysa haber ver dedi geçti nasıl geçirebilirim lütfen yardımcı olun
Merve5561 Ysbyr ben de o zamanlarda ishal olmuştum günde kaç kere tuvalete çıktığınız önemli dr bana birkaç gün magnezyumu bırak öyle bak demişti sizde dr a danışın bence
Senaaa1 Ysbyr pirinç lapası yapın.. Bende 33haftalık hamileyim geçenlerde 3 4 gün boyunca ishali çektim arada bi pirinç lapası yaptım muz yedim bide patates haşladım kesildi kullandığnz ilaç varsa iki gün ara verin
Ysbyr Merve5561 bana hiç öyle demedi yaaa anlamıyorum biraz ilgisizmi ne ama korktum artk günlük 4 kez gidiyorm tuvalete
anneadayi33 Ysbyr bırakmayın dr söyleyin değiştiriyor bide aç karnına alıyorsanız tokken deneyin bir de ben öyle yaptım geçti
Ysbyr Valla hiç anlamadm nerdeyse doğurucam ama doktora güvensizlikde cok sıkıntı yani değiştirmeyi düşünüyorum
Rabis01 Ysbyr insallah iyi gelir canim sizede eger kabiz olupda gecmek bilmeyen olursada o 1yemek kasigi zeytin yag icsin1saate kalmaz kesin sonuc verir bilgi amacli dursun buda burda