Portakalgeliyor Babyyyymother rica ederim aslında niyetim kitaptı kalmamış :/ müslini beğendim ağız mendilleri 4 tane cıktı kalitesi iyi ama fiyatı pahalı . Ben diğer üürnleri daha önce aldığım için almadım nohut battanıye vs gayet güzel piysadakilerle aynı
Babyyyymother Portakalgeliyor ben birçok şeyi e bebekten aldim muslim bezde 4 tane var ama yaz bebegi olacagi için yetmeyecek o yüzden ek aldırmam lazım agiz bezleri e bebekte baya uygundu indirim zamani ufak tefek eksikler kaldi.Kitaplar için anca çarşıya fln baktirabilirsin yada uygulamasi yokmu bimin a101 gibi internetten acaba 🤔
uykusuz1parol Baloncuk41 Yine de bi bakın cok tatlilar kizim olacak ama maviyi de cok begendim aldim benim evimin yaninda 3 tane a101 oldugu icin sansliyim hepsi duruyor butun bedenleriyle yakın olsaniz alir kargolardim😃😀
Portakalgeliyor uykusuz1parol valla bir çorabı beğendim 1 kese 1 tırtıl diğerleri olmasada olur bimin ürünleri daha kaliteli geliyor bana
uykusuz1parol Portakalgeliyor Evet ciźgili olan zıbınlari bimden aldim gerçekten ikisi arasında fark var ama bimde bu kalmisti sadece😀
Portakalgeliyor Baloncuk41 kalmıştır diye dğşünüyorum çünkü dünde herkes aynısını söyledi bugunde hep boştu olduğu gibi duruyordu ürünler :)
Portakalgeliyor Babyyyymother a101 uygulaması var bim yok diye biliyorum şoka gelicek 14 nisanda ama gidemicem uzak bana :) ben tekstillerimi tamamladım sadece ağız mendili 0-3 3-6 zıbın 1 hastane cıkısı alıcam aslında bunları almasamda olurdu :) kalan daha çok banyo filesi ve kesesi tırnak mak. Falan
Portakalgeliyor uykusuz1parol Valla geçen bebek ürünlerinden nev yorgan ystık babynest reflü ytağı daha önceden mama sandalyesi ve küvet takımı aldım bir çok şey bitmiş oldu , her annenin gidip aslında ordaki herşeyden 1 tane bile alsa listesini tamamlayacağını düşünüyorum ..
Elifvarinli Bende birçok şey aldım özellikle hayvan figürlü battaniyesi gerçekten hoş ve kaliteliydi. Ağız mendilleri organik bebek takımı küvet nevresim takımı biberon ve emzik aldim çokta memnunum hatta ne yalan söyleyeyim bu kadar kaliteli beklemiyordum
uykusuz1parol Portakalgeliyor Kesinlikle çünkü herşey geliyor bende onceden banyo takımını zibinlarini almıştım şimdide bunlardan aldim gerçekten fazlasiyla iş gorüyor ve eksik parçaları toparlayabiliyoruz burdan keşke her hafta gelse 😀😀
Periwashere Portakalgeliyor liste var mi elinizde kullandiginiz? Ben bi turlu duzgun bi liste bulamadim da
Portakalgeliyor uykusuz1parol aynen öyle ama artık ateş pahası herşey ya kumaş alıp kendin yapıcan aslında 😂 daha uyguna geliyor
Portakalgeliyor Babyyyymother kaç haftalıksınn 😂 maşşallah valla ben alamıyom üzülüyom ailemde üzülme hallederiz diyor bizim maaş yetmiyor kira vs eşimin ailesi 1 zırnık almamıştır bugune kadar zaten bu saatten sonrada zannetmiyorum 🤪😂 işte garip ailem benim herşeye koşarlar tam destekcimiz ben dolap şifonyer alıcam beşik ayrı olucak ama izmire taşınma ihtimalim var (allahım inşallah hayırlı bir şekilde amin 🙏🏻🙈) orda ailem alıcak 😂😚 bizde durumlar böyle
mervegnr Rozalinda bende aldım canım. sırf onun için gittim, arkadaşım tavsiye etti. Ebebekte vs satilanlarla aynı işi görüyor memnun kalırsın dedi, zaten amaç rampa olması. inşallah memnun kalırız 😊
Mom54544 Rozalinda Ben aldım sabah bı form da kayiyo bebek falan filan diye yorumlar gördüm ama yine de goturmedim 50 lira kayarsa altına destek yaparım sonrasında hallederim diye çok uygundu aldım koydum
Babyyyymother Portakalgeliyor bu gece 24 haftalik oluyorum aslinda ben almadim daha çok şükür aileler aldi bunların hepsini benim biraz hamileligim sıkıntılı sagolsunlar yüzümü güldürmek için ne beğendiysem aldılar Allah razı olsun.Bebegin ve sen saglikli olun hersey olur hic canını sıkma kendini de üzme herkesin ailesi bir olmuyor işte bak ne güzel kendi ailen sana yeter hic düşünme bunları hamileliginin tadını çıkar sen kaç haftaliksin 🤗
uykusuz1parol Portakalgeliyor yok kız bimden aldım bimde cok birşey bulamadim almişlar corapla ust zibinlari ordan alabildim
uykusuz1parol Portakalgeliyor Valla çok pahalı dışarıda kayinvalidem aradi az oncede diyor gordun mu gelenleri normalde nevresim takimi diktirecekti bebege dur birde buraya bakayim diye kostur kostur gitti yine 😀😀
Selvaa Portakalgeliyor bende bi 101e uğradım 2li zibin 2li alt pijama tarzı bise vardi onlari aldim bide bebek askısı aldim saglikla giydikleri gunleri görelim insallah