Minik1bey Valla hiç dusunmuyodum almayı daha cinsiyetimiz yok ortada malzemeler tamam nevresim babynest emzirme yastığı o tür seyleride annemin arkadaşı ceyizci orda seçtim unisex 🤭 bı kıyafet kaldı zibinlari da tamam geçen kv görümce ve yengesi bı sürü zıbın almış halası duydugunda 2 takım almış gelmişti evimize supriz yapip ben de plastikleri hallettim eşimde kıyafetleri ve puseti falan cinsiyet tam belli olunca yapacam diyo ama herkes bisiler yapiyo 😁 eşimin dayısı beşiği ve benim dayimda dolabini şifonyerini hallediyo sagolsunlar halalarim annem örgü işinde halamın birisi amigurumi şekerlemesi doğum magneti falanda yapacak babannemdende halısının yada storunun parasını Alacam 😂 herkesten dilencilik yapiyoruz resmen 😂 şaka bı yana aslında kimseden bişey beklemiyodum ve söylemiyorum da ama tüp bebek yaptırınca sağolsunlar cevremiz destek olmaya calisiyo maddi açıdan yardım edelim dedi herkes biz kabul etmedik eldeki birikmiş gitti şimdide onlar biraz da olsun uzerimizden almaya çalışıyorlar farkindayim 😌