gazetecianne Nasılsınız benim midem çok bulanıyor sizde durumlar nasıl bebişler sağlıklıdır inşallah 🤰🏻🧿😍
EylulHifaa gazetecianne merhaba bende 6+1 im dün kalp atışını ve bebeğimi gördüm ama benimde çok midem bulanıyor kusucam kusamıyorum da çok tuhaf ya çok zorlanıyorum
filozofiye gazetecianne gazetecianne 6+2 den merhaba. 2. Gebeliğim. Şimdilik bir problem yok. Salı günü keseyi gördük. Doktor 10 gün sonra tekrar çağırdı. İlk oğlumda 7. Haftada başlayan ve doğuma kadar geçmeyen bulantım vardı inşallah bunda olmaz 🤲🏻
Aslihan0609 Gozde939e99e bilmiyrm ki hic hayatimda aciktm kelimesini bu kdr kullanmamistm yemeğe düşkün biride degilm 🙈ama suan baya baya yiyorm iyiye yoruyorm bnde ☺️ siz kalp atisini duydunz mu
Gozde939e99e Aslihan0609 evet canim duydum cok azda olsa haftaya daha net duymak icin tekrar gidecegim 🙂cok sukur yemeye devam ozmaan
Aslihan0609 Gozde939e99e bende keseyi gördüm haftaya cuma cagirdi kalp atisi icin inşallah duyariz ☺️
GizMeh Merhaba ben de 6+1 im 😍 maşallah midem hiç bulanmadı. Tek sorunum devamlı küçük tuvaletim geliyor bu sizde de oluyor mu 😬 dışardayken hep tuvaletlere gitmek zorunsa kalıyorum. İdrar enfeksiyonum yok. Bu haftalar çok sık idrar gelirmiş sizde de oluyor mu 😅
EylulHifaa GizMeh karnımdan baktığında görmedi benim doktorum canım bebeğide kalp atışınıda göremedik gazım çok olduğu için sonrada vajinal ultrasonla gördük bebeğide kalp atışınıda duydum çok şükür kısa bir şekilde dinletti doktorum🥰
GizMeh EylulHifaa benim de karından ultrasonla bebek gözükmedi sonra alttan yaptı ve gördük :) ama kalp atışı dinletmedi canım. Ben de 10 gün sonra yine gitcem bakalım
EylulHifaa GizMeh çok korktuk biz ya bebek karnımdan gözükmediğinde size ne dedi doktor neden gözükmezmiş
GizMeh EylulHifaa yani çok küçük daha dedi bana canım. Ben de çok erken öğrendim kan tahlilinde çıktı canım. İlkinde kaç haftalık olduğunu bile söyleyemedi bana. Dün gittik işte 6 haftalık tam dedi. Dün gördük keseyi. Şuan sadece göğüslerim şiş ve çok idrara çıkıyorum onun dışında bir şeyim yok. Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum 😅
Zehraace 6+3üz göğüs hassasiyeti, yedigim herseyin ağzımda bıraktığı tadın midemi bulandırması ve buz dolabının kokusundan tiksinmem dışında bi sorun yok elhamdulillah He bi de iştahsızlık var 😷
EylulHifaa GizMeh anladım canım ama ne güzel mide bulantın falan yokmuş benim çok mide bulantım oluyor ve aşırı kokulara hassasiyetim var mutfağa girmek istemiyorum o derece zorlanıyorum
EylulHifaa GizMeh ben suyu pek içemiyorum ya keşke içebilsem sen suyu çok tükettiğinden de tuvalete çok çıkabilirsin