snevacimm Arkadaslar gunaydın ♥️ 12 haftadaym şuan.. Doktorum ferrum demir ılacı yazdı.. Midenı rahatsz edebılır dedı.. Sız kullandınz mı bulantı yada mıde agrısı yaptı mı
Mdnyldz snevacimm 31.haftamyım hala kullanıyorum bende kabızlık dışında bi etkisi olmadı. Tabi bünye meselesi ile ilgili olabilir. Denemeden anlayamazsınız
ftmlgz snevacimm bende hiç rahatsız etmedi aç karna içmeyi öneriyorlar ama aç karna içmiyorum bişeyler atıştırıp öyle alıyorum o zaman hissetmiyorum bile
Meless snevacimm canım ben demir ilacını gece yatarken içiyorum bulantı yapar diye. Korkuyorsan öyle yapabilirsin. Uyuduğun için bulantı olmaz
eliffkrts snevacimm bende 12 haftalığım 2 gündür içiyorum :) sabah aç karına kahvaltıdan 40 dk 1 saat önce içiyorum :)
eliffkrts snevacimm hayır yok çok şükür çünkü her zaman olumlu düşünerek başlıyorum her işe, bulantım olur mu diye düşünürsem psikolojik olarak olur, denemeden tecrübe etmeden bulantı yapıp yapmayacağını bilemeyiz :)
Nalan96 snevacimm ben uzun zamandır kullanıyorum ama mide bulantısı yapmadı günde 2 kez aç karna içiyorum birisini öğlen gibi kahvaltıdan 2 saat sonra diğerini gece yatmadan yemekten 2 3 saat sonra yutuyorum başlarda kabızlık yapıyor ama sonradan düzeliyor diğer kapsüllü olan ferrosanol gibi mide bulantısı yapmıyor ve demir gibi kokmuyor rahatlıkla yutuyorum ama tabi bünye meselesi canım