metehaninannesiii Reyhan- bende 16+4 haftalig8m bende bisi hissetmiyorum doktorum 1 ay sonra hissedersin demişti
DileKx Reyhan- 17+5 haftadaym 1 haftadr yatağa sırt üstü yattığımda elimi bebeğin oldugu yere koydugumda hissedyrm. 2 gündür daha cok kıpırtı hisediyorum. İnş hissettiğim bebektir 🤣
Gndaylin Deryabade12 cevap için teşekkür ederim çok korkuyorum kalp atışını duymadım daha elimi karnıma koyup hissetmeye çalışıyorum
Nelmali Reyhan- 16+6 dun karnımın üstüne yatmışım içerde garip bir kıpırtı oldu kızım mıydı bilemiyorum ama normalden farklı bir şeydi 20ye kadar yolu var emin olamıyorum 🙈
Reyhan- Nelmali annem bana hamileliğinde ben okadar haraketsizmişim ki günde bikere giderdim doktora mutlaka der senin bebişde sana çekerse şaşırma dediğinden o ihtimalide göz önünde bulunduruyorum😂
paradiseeeeee Reyhan- ilk gebeliğim 21 de hissettim canım 20 den sonra hissediliyor zaten üzülme daha 1 ayın var 🥰
Reyhan- paradiseeeeee biraz endişeli yaklaşıylrum herşeye bide randevular 4 hafta arayla olunca insan içinden acaba hala ordamı gibi düşüncelere kaptırıyo🧐
Fadime_56 paradiseeeeee karnım geriliyo taş gibi oluyo ya poposu ya kafasıdır dimi günde 2_3kez oluyo normal bi durum mu 20+6haftalik
Yenibirannee Reyhan- ilk gebeligim 16. Haftamda ufak pitpit olarak hissetmistim sirt uzeri uzanirken bugun tam 20. Haftama girdim daha sertlesti pitpitlar 🥰🥰
Reyhan- Yenibirannee elimi koyduğumda pı pıt sanki bende hissediyorum gibi geliyo sonra emin olamayıp elimi kolumun üstüne koyuyorum orasıda pıtpıt atıyo büyük ihtimal ellerimin pıtpıtlaması😂
Deryabade12 Reyhan- göbek atmasıda olabilir canım bende ilk başlarda öyle sanmıştım da bebek hareket etmeye başlayınca çok başka bi his olduğunu anladım. İçinde sanki mısır patlıyor kelebekler uçuşuyor gibi 🤭👼🏻
paradiseeeeee Reyhan- sen duş et benim randevularım hep 1.5 ay arayla doktorum çok yoğun anca zaman geliyor napim bekliyorum bende öyle allahtan büyüdük 34 haftadayız az kaldı inşalalh