Meless 14.haftamın içindeyim dün belli olan karnım bugün inmiş. İlk gebeliğim korktum açıkçası ağrım,kanamam vs yok çok şükür. Normal mi??
Purpura26 Meless Gaz olunca biraz daha belirgin oluyor canım. 24. Haftamdayım bazem daha belirgn oluyot bazen olmuyor bebek pozisyon değiştiriyor
Deletedmom_5 Meless Normal canısı hele akşamları daha kocaman görünüyor sabah bir kalkıyorum küçülmüş gibi 🙂
Meless Secuuss aynen akşamları 6 aylık gibi oluyor karnım sertleşip şişiyor ama sanki bu sabah daha bir küçülmüş görünce korktum😔 teşekkür ederim🙏
prensimibeklerkenn Deletedmom_5 kesinlikle öyle oluyo akşam 5 aylık gibi sabah test yaptığın gün gibi çok garip 😁😍
Deletedmom_5 prensimibeklerkenn Aynı olurmu hiç ilk 5 ay hiç kilo almadım sabit geldim ama 5.aydan sonra 7 kilo aldim
Meless lentil inan seninki daha iyi canım ben kusmaktan kilo verip alamamıştım. Kilo almayı isterdim vallahi…
Morvy Meless gayet normal hem zaten akşam göbeğide yanıltır hem gaz oluyor bende o haftalarda sabahları bazen bakıyordum bir gün oluyordu birgün olmuyordu ama şimdi 19+1 haftalığız anca 17-18 den sonra göbeğin şekil almaya başlar korkma😌
lentil Meless doktorum ilk trimester de hiç almamanı tercih ederim dikkatli ol dedi 🙈🙈 ay çok şükür hiç kusma yaşamadım daha evet sennki de kötü o yönden
Hafise Meless çünkü gaz 😁 daha karnınız şişmez bebiş küçücük daha . Gaz dan dolayı 5 aylık gibi şişecek inecek falan sonra düzene biniyo
Mumy01 Meless gayet normal bir sabah dersin 6 aylık gebe gibi şiş bir sabah göbek yok içimizdeki bagırsak hareketi ve gaz sonucunda birde harejetsizlik ödemden oluyor korkma kuzum