aselnannesi Dilarakyaa çiğli eğitim araştırma hastanesi Nuray Alır"a gidiyorum çok ta memnunum çok şükür 🙏
Oznur2z1 selinn35 nst ye ayrı ücret almıyor ben eski hastası oldugum için muayeneye 250 lira veriyorum
selinn35 Oznur2z1 Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin insallah🙏🏻 Dogum yapınca haberinizi bekliyorum bana da umut olursunuz umarım🥰
selinn35 Oznur2z1 merhabalar dogum sürecinizi anlatır mısınız acaba bende Zekeriya Beyin hastasıyım medicanada dogum yapıcam sezaryen ile. Tecrübelerinizi aktarabilir misiniz acaba 🙏🏻
MinikTospa mutlugebeee Doğumu soruyosunuz sanırım 27 Haziran dedi doktorum ama erken doğum riskim var bebeğim ne zaman gelmek isterse😊
elisamnlannesym Dilarakyaa Çankaya tıp alev hanıma gitmeyi düşünüyorum bende 24 haftaligim inşallah memnun kalırım
Cansuyrm35 Özel kliniğe gidiyorum, doktorum Şebnem Altunyurt. Doğumum egepol ya da kent hastanesinde olacak. 33. Haftadayız ☺️
Sevdaatr35 Dilarakyaa Torbalı Taylan Tutuman a gidiyorum özel klinik güler yüzlü ve kibar çokta memnunum