Mrvklnc @zenan8 kremleri gümüş kapak da bünyeden bünyeye değişiyor işte herkese fayda eden var gümüş kapaktan fayda görmeyen var insan kararsız kalıyor
Dilek94- Lansinoh,Bepanthol tamamen nemlendirme amaçlıymış yaraya iyi gelmiyormuş ama gümüş kapaklar çok işe yarıyormuş araştırmalarım bunu gösteriyor o yüzden bende gümüş kapak alacağım.
Sadu44 Almilaaa bunu duyduğuma çok sevindim ben de post açıp sormak istiyodum. Kızımda sizinki gibi oldu kan emiyodu yavrum ilk hafta lansinoh falan fayda etmedi gümüş kapak kullanmadım şimdi ayva çekirdeği stokladım başlayacam doğumdan önce kullanmaya inşallah sizdeki gibi işe yarar
Almilaaa Sadu44 inşallah canım acısını biliyorum çok zor. Şükür benim yaralarım bugün iyileşmeye başladı inşallah size de faydası olur❤️
birkediannesi Mrvklnc lansinoh kullandım son ayımda Doğumdan sonra da krem+gümüş kapak. Göğüs ucum hiç yoktu kullanmama rağmen yine de tahriş oluştu ama gümüş kapak koruyor yoksa atlete falan yapışıyor ucu daha büyük acı
Mrvklnc @birkediannesi benim de göğüs ucum çıktı şimdiden aşırı derecede kaşıntım var o yüzden sıkıntıya soktu beni zaten
XxKirmizibalik Ben de silver Moon 999ayar alacağım. Bende metal alerjisi var iyi yapalım derken daha kötü olmasın diye saf gümüş tercih ettim. Ben de boyutta kararsızım bir normal boy var bir xl var hangisi daha rahat olur kestiremiyorum internetten alacağım için görme şansım da yok
Mrvklnc @XxKirmizibalik evet o da sıkıntı çevrenizde kullanan biri varsa sorun bakalım benim onu sormak hiç aklıma gelmemiş
MeliSeliMelih Mrvklnc canım 9 sene önce oğlumda kullandım ben lansinoh ve hiçbir faydası olmadı bende malesef… evet silmek gerekmio o kolaylık ama asla iyi gelmio… bu sefer gümüş kapak aldım e-bebekten doğumdan 1 hafta önce kullanmaya başlıcam…
Vuslat23 Krem ılk dogumda fayda etmedı gımus kapak basladım 38 den berı suanlık yumusatıyo aşıkar bellı emdıkten sonra nasl olur bılemem