ogrencianne35 ben bunları aldım kızlar ❤ bebek arabası da alacaktım vazgeçtim yoktu zaten gittiğim bim de bir sürü şey aldım aslında ❤ külotlu çorap normal çorap ağız silme mendili muslin bez sanırım e bebek yada başka bi yerden alsam 500 600 tl tutardı 250 tl tuttu herşey ❤
3851 ogrencianne35 yaa cok guzeller güle güle giysin minik keske bnde gidebilseydm saolsun eşim heves falan birakmadi
midekoruyucu ogrencianne35 benim kıyafet eksiğim hiç yok aksine fazlam var ama bu nevresime dayanamadım hem çok ucuz hem çok ciciiii 😍 bi de alt açma minderi aldım iş görür güzel
Mrymonek 3851 Benimki hala uyuyor ona kalsa gelmezdi zaten bikac şey almak için :D küvet setini aldım kendim taşıdım getirdim yoksa beklerim daha çok uzulmeyin sizde bizim kadar hızlı değiller rahatlar biraz :)
3851 ogrencianne35 üstümu alan hazirlandm tam evdn cikicam ben çarsiya gidiom hem daha erken falan demeye basladi nie heveslendiriyosun o zama ya asiri sinirim bozuldu oturdum aglayip sövmek isdiom arkasindan 😢😢😢
ogrencianne35 3851 daha dogumunuza varsa üzülmeyin bütün erkekler öyle bende 4 tane 3 6 ay 4 tane 9 12 ay zıbın atlet aldım diye eşim çok değil mi ddi hiç umrumda değil 😂 onlar pek anlamıyor sizin gibi duyarlı duygusal olmasını beklemeyin
3851 ogrencianne35 fazla da yok dun aniden yatis vericekti zaten önde gifio bebek doktor tetikte beklio
SemaIrem ogrencianne35 kesinlikle katılıyorum annelik ve babalık arasındaki farklar şimdiden belli olmaya başlıyor gerçekten ee cennet boşuna annelerin ayaklarının altındadır denmiyor
Berraeva ogrencianne35 benimki de benden heyecanlı sabah uyandırmış sen bime gitmeyecek miydin hadi kalk artık diye beraber gidip alışverişimizi yaptık o aldiklarimiza benden daha çok hevesle bakiyodu 😂
3851 Gulizarerdogan ya taa 1 hafta öncesinden dedim bime esya gelicek gidip alosveris yapak die tamam bn ona gore ayarlarim biseyler dedi dun gecede konustuk tamam erkenden uyanak gidek dedi sabah bianda daha vakit var demeye basladi ya😢😢
secoz patuli bende daha 7 haftalık ama battaniye aldım niye aldın toplu alırız cinsiyeti belli olunca diyo erkekler hep böyle sanırım
Merve3855 Sizinki gene oyle diyor kizlar benimki çocuk doğmadan bişey almamıza gerek yok diyo 😂 aldıklarımi hep ona sormadan aldım
Bsmlh ogrencianne35 cok güzelmiş bende bunlardan alayım dedım ama Mayıs bası dogacak evım aşırı sıcak ondan dolayı hıc gitmedim saglıkla giysin🤲🥰
Bbcln2913 anneyim_33 Filesi küçük gelmiyor canım sadece zor takılıyor esnek olsa çocuğu içine koyduğun gibi dibe batar zaten
Mom54544 anneyim_33 File küçük gelmedi aslında başta küçük sandım ama annem zekasını konusturdu 😂 uzun kısımlar dan tak önce sonra kısa kenarlari tak biraz zor oluyo takarken ama o plastik kısım genisliyomus onu farkettim annem olmasaydı gidip file alırdım aklımdan geçiriyodum almayı gerek kalmadı şu an 😁
Prenseslerannesi34 Şuan eşim bimde ilk kızımdan kuvetimiz var kova maşrapa çıtçıtlı badi emzik baktiriyorum bakalım umarım bulur 🙈