ipek_94 Haftadayım normalde özel hastaneye gidiyorum ama doktorum hastanede ayrıntılı ultrason olmadığını söyledi 20. Haftada eğitim araştırma da ayrıntılı ultrasona gitmem gerekiyor ama hangi bölümden randevu alıyoruz kadın doğumdan mı acaba onu bilemedim yaptıranlar yardımcı olur musunuz?
gmzcvk ipek_94 normalde kadin dogum uzmanlari perinatolojide yaptirilmasini isterler ama radyologlar da yapiyormus bildigim kadariyla ama perinatologlar bu iste uzmanlar, ben perinatologa gitmistim, Istanbulda ozel muayenehanesi olan bir doktora..
zeynepbalci ipek_94 hastaneye normal muayene randevusu al detaylı ultrason istiyorum dersin zaten zamanı geliyo, dr isteyecek, radyolojiden de gidip gününü alıcaksın
Oznur_08 ipek_94 benimde özelde doktorum devlete yönlendirdi randevu alınmıyo vezneden ücreti ödüyosunuz sıraya giriyosunux makbuzla dedi öyle yapcaz 158 tl ücreti devlette neden ücret veriliyorsa anlamış değilim
Buketkucuk ipek_94 ben hastaneyi arayıp detaylı ultrason randevusu almak istiyorum dedim verdiler. Hastaneye gidince danışmaya sordum radyoloji katına yönlendirdiler👻
Deryabade12 Canım araştır hangi hastanede varsa direk hastaneyi araman gerekiyor o şekilde bilgi alabilirsin. Ben 18. Haftadan 24. Haftaya kadar almadım randevu maalesef çok zor bulunuyor develette. Özelde ortalama 600-700 tl
Denizcyc İstanbulda önce kadın doğuma gitmek gerekiyor. Doktor sana kayıt açıyor ondan sonra mhrs veya 182den randevu alabiliyorsun. Direkt randevu olmuyor. Ama sıra bulmak zor ben bulamadım. Bir an önce gitmen iyi olur kalabalık bir yerdeysen.
Redpepper Kadın doğuma gitmeniz lazım onlar perinatolojiye yönlendiriyor ama yakın tarihte genelde randevu olmuyor.
ipek_94 Oznur_08 yani ben 20. Haftaya kadın doğumdan randevu alsam o günde gidip aytıntılı ultrason yaptıracağım desem aynı gün oluyor mu yoksa benim şimdiden gitmem mi gerek
iremakn1- Benim doktorum radyolojiye gitmemi söyledi orda baktırdım doğum paketinin içinde olduğundan ücreti ne kadardı bilmiyorum
Oznur_08 ipek_94 canım gitceğin hastaneyi ara kadın doğum bölümünü bağlatsın detaylı ultrason için randevu almam gerekiyomu yada hangi bölüm de yaptıklarını sor değişiyo çünkü
miraclemomm ipek_94 ayrıntılı ultrason özelde perinatologlar tarafından yapılıyor. Yani benim doktorumun kendisi perinatolog zaten o yüzden normal de ayrıntılı da kendi doktorum bakıyor hep. Normal muayene ücretinden daha fazla tutuyor eğer özele gidiyorsanız. Devlette çok zor sıra bulunuyor ve de kalabalık bence özelde yaptırın maddi imkanınız varsa eğer. 😊
ipek_94 miraclemomm zaten bende özele gidiyorum ama gittiğim hastanede yokmuş sadece devlet hastanesinde varmış Çorum’da yaşıyorum 😞