Tugbaomerfaruk Günaydın kızlar 31 haftalık hamileyim yavaş yavaş eksikleri tamamlıyoruz yatak alıcaz hangi yatağı almalıyız kaliteli olsun istiyorum yatağımız tahta klasik yataklardan 60*120 boylarında ne önerirsiniz
Esincil Tugbaomerfaruk 60*120 aldık bizde bende 31 oldum yavaş yavaş aldık eşyaları ve alıyoruz :) trendyoldan aldık temosan mobilya büyüyen beşik 519 TL ye düşmüş şuan ilerdede kullanır diye aldık ve mağazada baktık hepsi çok basitti ve fiyatı 300 ve 500 den aşa değildi bu hem kaliteli hemde büyüyüp ilerde kullanma şansı var bak bi ürüne almak istersen kaliteli tavsiye ederim
Polats Tugbaomerfaruk Eger sürekli sürekli yatak almak istemiyorsanız küçük bir yatak 60 cm. daha buyuk bisey tercih edin bence. Ben park yatak kullaniyorum su anda 3 yaşına yakin 90 cm ve dar geliyor kolunu sallasa degiyor. Bebekken problem değil ama 2 yaşından sonra değişirsiniz gibi geliyor
zeynepbalci Tugbaomerfaruk beşiğin içinde gelen yatak fena değil bizim sert sünger diye geçiyor, deneyip bebiş rahat uyuyamazsa ortopedik bişey almayı düşünüyoruz o da yataşın vardı minipo pocket diye geçiyor
Oclock Eni 60 cm olanları bir süre sonra kullanmak zor 80cmlik yatağa sığmıyor şuan nerdeyse iki yaşındaki yiğenim