Nslhnkr Mamosunannesi ben kullanmıyorum canım ama cıkarmanda fayda var. Karın büyüdükçe geriliyo genişliyo göbek deliği
Busbushatun Mamosunannesi bnm yok ama bu ıkıncı gebelıgım cokta buyuk gobegım ama pıercıng delıge takılıyor delıgımde bı degısıklık olmuyor hıc seklıne baglı sanırım benm cukur gbı
Susam1 Mamosunannesi gecen hafta perinatolojiye gittim orda benden önce olan bayanda vardı göbekte olunca doktor bakamadı ses dalgalarını bu çekiyor çıkarırsanız bakabilirim dedi..
Mamosunannesi Hamile piercingleri var kullananda varmış karnım şuan büyük degil büyüdükçe bakıcam ona göre çıkarırım şuanda 14 haftayız 🙏
BegumIscanTunc Mamosunannesi bende vardı ama çıkardım çünkü kaşıntı yaptı hamileliğin baslarinds doktorumda bebek kabul etmiyor o yüzden alerjik kaşıntı yapmış dedi ama deliği hala duruyor arada bir takip çıkarıyorum 24+3 haftalık hamileyim bu arada
BegumIscanTunc Mamosunannesi benim alerji yaptı zaten normaldede çok hassas bir cilde sahibim ondanda kaynaklı
PurpleTail Mamosunannesi benim var henüz çıkarmadım 16 haftalığız.. biraz daha büyüdün öyle çıkarıcam☺️ Zaten kapanmıyormuş delik doğumdan sonra takmaya devam edebiliriz
Maria9 Bende çıkardm göbek deliğim gerildikçe acı veriyor doğumdan sonra takıcam zaten kapanmıyor 27 haftalığız.