Aysobaciniz nurkse benimde öyle oldu, tüpü kaybediyorlar öyle olunca ertesi gün gitmiştim tekrar kan varmiştim sizde öyle yapın beklemeyin
Deniz1634 nurkse Canım gorunmuyo benimde öyle oldu nugun gidip doktorundan ogrenebilirsin anca öyle nabizda cikmiyo
Yenianne3458 nurkse sağlık ocağını ara kayıt numaranı iste elinde yoksa. Hangi şehirde isen onun sitesi var İstanbulda labim sonuç deyince çıkıyor mesela ordan bakmıştım ben.
nurkse Yenianne3458 yapıyorum orda da hata veriyor olmadı akşam kadın doğum hastanesine gider kan veririm.
Nurr_1 nurkse sonuçlar iki üç geçse yine görünmüyor bende arıyorum ordan e nabiza giriş yapınca doktorum bakıyorum bende de sisteme düşmüş oluyor
lentil nurkse e nabıza geç düşüyor test sonuçları. Eğer sıkıntı olursa git devlet hastanesi aciline orda yaptr 1.5 2 saate çıkıyor hemen. Ben hep orda yaptırdım
masalsmomm nurkse benimde 2 gün sonra cıkmıstı cok merak edıyodum beta 38 cıkmıstı 2 gün sonra bidaha vermek gerekıyor saglık ocagında verip 2 gün daha beklemeye dayanamayacagım için özele gidip kan verdim 1 saat sonra cıkmıstı
Mom8899 nurkse Sağlık ocağı sonuçları e-nabıza düşmüyor diye biliyorum. Bana öyle söylemişlerdi gidip hekimimden öğrendim.
Bhralp0501 nurkse E nabızda görünmüyor, kan verdiğiniz sağlık ocağını arayın size kan verdiğinizi ve sonucumuz bakmak için barkod numarası istediğinizi söyleyin hemen veriyorlar. İnternetten Labim e girip barkod numarası ile görebiliyorsunuz 😊
EsrSvm nurkse Yaa gözün aydın canım benim.Rabbim sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin inşaallah ❤️🤲🏻 Kaç çıktı kuzum değerin 🙈