Eftknc @Nisanurunannesi3850 Nisanurunannesi3850 aman aman çok az kalmış 🤩 sağlıkla kucağına al inşallah canım 🥰
Nurveziroglu Eftknc son 84 gün 🥰 ama sezaryen olacağım için biraz daha erken olur sanırım. Bir an önce sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallah 🙏
Sermec27 Eftknc adet tarihine göre 83 ama riskli gebe oldugum için büyük ihtimal 37 de olcak dogum 62 gün kaldı inşallah 🤲 🥰
Merinosunannesii Eftknc hemde nasıl daha sanki dün hatırlıyorum biri son 99 diye post atmıştı bende yazmıştım benimde son 99 diye şimdi baksana 25 diyorum o kadar hızlı geçti ki anlamadım bile bakalım bundan sonrası hızlı geçecek mi🥰
Eftknc Merinosunannesii benim de inşallah çabucak geçer o günlere gelirim ☺️ Bir şey kalmamış artık sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza 🥰
Beyzademiirrr Eftknc amin hepimiz inşallah evet insana zaman hiç geçmiyor gibi geliyor ama nasıl geçti bi yandan da anlayamıyorum
Cgdm98 Eftknc Allah bozmasın inşallah bizim de yuvamza bir kuş konacak hayırlısıyla onla uyuyp onla uyandığıöz uykusuz kaldığımz geceler ama onun bi gülümsemesiyle uykusuzluguma değdi diyebileceğimz ilk yavrumuz :)