Eftknc Buraya son 99 postu atmayı çok istemiştim nasip oldu, darısı doğuma inşallah 🙏🏻 Sizlerin doğuma kaç günü kaldı? 🤩
Entm_18 Eftknc rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Cnm ayın 16 sında cuma günü planlı sezeryan bizimde allah nasip ederse
Eftknc Merinosunannesii çok az kalmış sağlıkla alın kucağınıza 🥰 zaman çabuk geçiyor mu son 99 dan sonra ☺️
Eftknc Entm_18 amin canım inşallah 🙏🏻 ağrısız acısız kolay bir doğumun olsun, sağlıkla al kucağına yavrunu 🥰
Merinosunannesii Eftknc hemde nasıl daha sanki dün hatırlıyorum biri son 99 diye post atmıştı bende yazmıştım benimde son 99 diye şimdi baksana 25 diyorum o kadar hızlı geçti ki anlamadım bile bakalım bundan sonrası hızlı geçecek mi🥰
Tdm29 Eftknc normalde 49 gun kaldi ama bebegimde benim gibi sabirsiz galiba 49 gunden oncede olabilir rabbim tum dogum yapacak olan ve yapan annelere hayirli bir sekilde evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah😊
Eftknc Tdm29 aaa son 49 da daha erken olabilir diye belli oluyor mu 😊 sağlıkla kucağına al inşallah canım 🥰
Eftknc Busebulut deme demee 😀 çabucak geçsin istiyorum iki haneleri sayıları görünce şimdi de geçmez artık 😀
Tdm29 Eftknc amin insallah tum anneler rabbimin izniyle evlatlarimizi kucagimazi aliriz benim ilk gebeligim pek bilmiyorum ama dusuk tehlikesi atlatmistim cok sukur gecti doktorumda dikkat et yaramaz acilin ben geliyorum der gibi duruyor dedi ama insallah vaktinde gelir