Elifmstf beybikos güle güle kullanın canım. Filesi zor takılıyor ama tam oluyor olmuyo diye düşünmeyin😇
Elifmstf birkediannesi o zaman onu ertelemeye aldım. Elektrik li mi kullandınız manuel mi onu da soruyum 🙈
birkediannesi Elifmstf elektrikli aldım e bebekten tekli aldım ikiliye gerek duymadım zaten sağdıcım biberon başka emzirdiğim başka
Elifmstf Ummuhancendik oyuncaklı battaniyeleri bende çok beğendim ama battaniyemiz çok oldu diye durdum cinsiyet öğrenince daha çok alınıyor zaten kuzum güle güle kullanın 🌺
Babyhappy58 Elifmstf ben ohooo unıcorn örmeye ilk basladığım zamanlar o sihirli halkayla neler cektim 😀😀
Elifmstf Babyhappy58 ne halkaymis kaç kere söktüm bı daha başladım. Ama başarıcam galiba kafasının taslağını yaptım bugünlük yeter. Dogana kadar anca yaparım 😂 baya vakit gecirtiyo ama parmaklarım koptu kramp girdi o derece 😂🙈
Babyhappy58 emiras59 tesekkür ederim unicorn asığı bi kızım olur inşallah örerken🤷♀️ sürekli acaba oynar mı sever mi diye düşünerek ördüm 😀😀 İnşallah oynarrr
Stk Elifmstf aslında reflü için değil de uyurken kusuyo diye eğimli ve yan yatması önemliymiş. Allah korusun kusarsa boğulmaması için uyurken. O yüzden aldım ben de.
Elifmstf Stk o yüzden bende iyi bişey alma tarafı oldum. Burda bı arkadaş öneride bulunmuş ona bakicam. Bimdekini dusunuyodum ama vazgeçtim ondan bebeklerimizin sağlığı herşeyden önemli💙
Sehera1 Elifmstf teşekkürler canım, kız ve erken diye 2 renk yapınca mecbur mavi aldım yoksa özellikle mavi olmasını istemiyorum renklerin cinsiyetleştirilmesine de karşıyım
Elifmstf Sehera1 bende öyleyim ama hiç pembe alamadım oğluma mavi gri sarı bordo ekru tonlarını aldım genelde. Elim pembeye gitmedi gitse de alamadim 🙈
Babyhappy58 Elifmstf bende şimdii battaniye örüyorum uzun vadeli örtüyüm diye ölçüyü uzun tuttum mübarek omuzlarıma kadar agriyo 😆😆
Elifmstf Babyhappy58 oldu olacak çift kişilik devam ettir canım olmuşken daha uzun vadeli olsun😂😂 kaç ipten battaniye cikiyo bu arada bunu bitirebilirsem ona da niyet edicem 🙈
Sehera1 Elifmstf ben de alamadım aslında bi ara pembeli bi çorap aldım eşim bu kız çorabı diyor halbuki kendisi de zamanında renk ayırmadan tişört giyiyordu 😁
Elifmstf Sehera1 eşime pembe gömlek almıştım çok severek giydi ama oğlumuza hiç alma tarafı olmadı büyüyünce giyerler artık🙈
_sena_ Mom54544 canım bende küvet seyi aldm ama filesini takamadim kucuk mu ne geldi😂sende de oyle mi
Elifmstf _sena_ kuzum file zor takiliyo. Uzun yerlerini tak sonra yanlar daha kolay takiliyo tam geliyo