Oglumveben34 Elifmstf geçen sefer ilk sırada girip her üründen almıştım neredeyse ihtiyacım olan iyikide gidip almışım şu an karantinamın son günü evden çıkamıyorum. o zaman almasaydım çok pişman olurdum. Sadece baby nest almamıştım bu kez onu alacak ablam.
zeynepbalci Ya kızlar mama sandalyesi alıyım diyorum da daha doğum bile yapmadım annem diyo delirdin mi sen 🙈 sizceee??
Oglumveben34 zeynepbalci ona çok erken😊 sürekli geliyor zaten başka ihtiyaçlarınız varsa onu alın bence
Elifmstf zeynepbalci dün akşam eşime diyodum bende fiyatları artiyo aliyimmi diye daha doğmadı 2 ay var 6 ay da ek gıda o sürede gelir yine şimdi daha acilleri al dedi. İkna oldum🙈 alışverişi normalde bitirdim ama görünce eksik buluyorum 🙈
Ftm_08_61 Elifmstf zeynepbalci benimde doğuma ik ay var ama aldım herşey pahalaşıyor gün geçtikçe imkanın varsa al koy sonuçta alınacak
Elifmstf Oglumveben34 alışverişi normalde bitirdik bizde ama bebek eşyalarına dayanamaz oldum ne lazım ne değil görünce dayanamıyorum 🙈 inşallah ablaniz yetişir bı tane kapar sizin için 🥰🌹
Elifmstf Taze_gebe 😂😂😂 ben sürekli birini diğeriyle aldatıyorum sanırım 🙈🙈🙈 dün aldım bugün ötekine de gitmezsem haksızlık olur😂
Elifmstf Stk sürekli aynı geliyor onlar canım bebek kayıyor diyolar üstünden ben almadım bebek reflü olur mu olmaz mı bilemedigim için hep aklımda benimde
Elifmstf zeynepbalci orda al canım bak bı düşün neyse yaa şimdi almasam da olur diyebiliyorsan sessizce yerine birakirsjn😂 ben öyle yapıyorum 🙈