Alara005 Kizlar ya aklıma takıldı bende seker çıkmadı fakat bebek önde gidiyor sıkıntı mı kilosu 1700 olmasi gerek mesela 2000 kafama taktim bir an
Elif5361 Alara005 2 Hafta yada 1 hafta önden geriden gelmesi sorun değil fazla takılmayın 😊benimde bebeğim 1 hafta önde
Rabismomm4 Alara005 annelik duygusu canım bende her Dr gitmemizde hem seviniyorum hem endişeleniyorum
Ozgedemiralp34 Benimde oğlum 1,5 hafta önden gidiyor ama bu baştan beri böyle açlık tokluk kan sekeri verdim temiz çıktı doktorum şeker yüklemesi ne bile gerek yok dedi yaptırmadım
Sevi36610 Ozgedemiralp34 benim de iki hafta önden gidiyor açlık tokluk normal çıkmıştı ama şeker yüklemesin de sınırda çıktı değerlerim diyete başladım😭
Cevirmenannee Alara005 benimki de önden gidiyor canım 2 haftaya kadar normal diyorlar bizim ki 2700 olması gerekirsen 2900 çıktı bide 37 haftalık görünüyor normalde 36 haftalığım
sumeyye19 Alara005 Benimde önden gidiyor 2 hafta. Doktor korkulacak birsey olmadığını söyledi. Normal dedi . Sekerim de normal ama onden gidiyoruz 🤷♀️
Esra_80 Alara005 canım bende dün geldim muayene ye benimki de önde 1 hafta sıkıntı değil 2 hafta önde veya geride olması normal karşılamıyor benimde suyum fazla açlık tokluk verdim bakalım inşallah güzel sonuçlar çıkar 🙏🏻 28+1 idim dün 1300 gr