Seymaa81 Merhabalar doktorum plasentanın anteriorda olduğunu söyledi bu ne demek bilen bu durumu yaşayan var mı acaba
miniginannesi9 Seymaa81 detaylı ultrasonda benimki de öyle çıktı, bende çok sordum da pek bişi söylenmedi forumda, doktor da bişi demedi, rahim ön duvarina yapışık oluyomus bebek, sezeryan olma ihtimali oluyomus, bide bebek hareketkerini az hissediyomusuz.
Rabismomm4 Seymaa81 Benim de plazantam önde yukarı çıkmaya başlamis 21 haftalıkken önce hareketleri azdı ana şuan çok net hissediyorum 🥰
Seymaa81 miniginannesi9 ayrıntılı ultrasona gideceğim en yakın zamanda bana da doktor Bi bilgi vermedi canım belki ayrıntılı da söylerler
miniginannesi9 Seymaa81 bebek için çok tehlikeli bı durum değilmiş, ama bebeği az hissediyorsun iste, sürekli tetikte oluyor insan hareketlerini hissetmedikce. Ben 25+5 im mesela çok hissedemiyorum bebeğimi
gzmyldz_18 miniginannesi9 banada doktor kontrole gittiğim plesanta anteriorda dedi bende 28 haftayı bitiricem az az hissediyorum hareketlerini bu yüzden miymiş yani🥺
Gamzii00 Erken doğuma sebebiyet vermez benim de on duvarda. Previa yani rahim ağzına yakin asagoda olursa düşük veya erken doğum tehlikesi olur. On duvarda olmasının 2 tane dezavantajı var 1.si bebis hareketleri az hissediliyor 2.si ultrasonda net fotolar yakalanmiyor misal 35e girecegim hala bikere bile yüzünü göremedik eller yüzde ve plesantanin altında saklaniyor
Bdh6445 Seymaa81 plasenta previa sintili bir durum anterior pozisyonda olmasi plasentanin normal bir sekikde yerlestigini gosterir herhengi bir soruna teskil etmez benim de anterior pozisyonda doktorum normal dogum yapabilirsin baska bir sorun olmazsa demisti
Babyyyymother Seymaa81 benim öyleydi sonradan düzeldi hic canını sıkma kötü birsey değil kendini çok yorma uzanırken ayaklarının altına yastık koy çıkacaktır yukarıya 🌸
Bdh6445 Seymaa81 youtube da dr. Kaan kocstepenin bu konuda videosu var icin rahat etmezse izleyebilirsin burdakilerin erken dogum , kotu bir durum demesine takilma doktordan ogrenmek daha rahatlatir icini
Kvsraykt Seymaa81 önde demek yani karnınıza dokunduğunuz da bebek değil plasenta var ben böyle biliyorum yanlış değilse
damlali Seymaa81 ön duvarda demek ama bunu sakın asagıdayla karıştırmayın o çok başka bişey bizimki ondan sefil doktorum bana olması gereken yerde dedi ya ön duvarda ya arkada yada yanda olurmus sadece asagıda olması sıkıntı ona previa diyorlar