Gulbaharklc Yagmur515253 malesef ki oyle keske biraz bu konuda indirim gelse gerçekten ilac paraları bile çok geliş fiyati da
Gulbaharklc Glzr90 evet kolay değil ameliyat geçiricek keske cok fazla miktar soylemeseler elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama yetmiyo
Gulbaharklc yenianneee2 orayı da aradık ameliyat olucagi için onlarda miktarı yüksek söylediler taksit imkanı yapmalarını istedik ama peşin istediler
esra572 Gulbaharklc haytapdan yardım isteyin lütfen sahip çıkılır yavruya. Çok geçmiş olsun umarım bian önce iyilesir
Gulbaharklc Sogancik isminiz bildiğiniz var mı bulabildiklerime yazdım ama evet sadece muayene ücretleri bile çok fazla yani bu sokak hayvanlarına bir turlu yardım etmiyorlar
Gulbaharklc gizemozdemir1990 orayada gittik bizzat 2500 tl istediler hatta kediyi götürmedik arabada sarsılmasın diye fiyat sormak için bile muayene ücreti ödedik
Yagmur515253 Gulbaharklc friends veteriner kliniği kendi kliniği değil orda çalışan ama yinede bı arayıp sorun isterseniz Melahat demir ismi
Seydabadecakil Gulbaharklc topkapıda Fatih veteriner kliniği var oraya götürün fiyatları diğer veterinerlere göre yarıdan daha uygun
Seydabadecakil Seydabadecakil 2 tane sokak kedisi kısırlaştırdım heryer 1000 TL isterken 400 liraya yaptılar inşallah yardımcı olurlar
Mikmikk Önerildi mi bilmiyorum ama fatihte çapanım arkasında Fatih hayvan hastanesi var ( İfaiyenin oradaki değil ) çapa tıpın orada. Fiyatları uygun diğer vetlere göre ben kızımı götürüyorum bir bakın isterseniz çok temiz ilgili bir yer
Mikmikk Sokak hayvanıysa itfaiyenin orada ki hayvan hastanesine götürebilrsiniz ücretsiz bakıyorlar ama bakım şartları tabi ki özel gibi değil çok kalabalık olduğu için yetmeye çalışıyorlar ama yardımcı olurlar ücretsiz ameliyat bitince de ararlar sizi