edasaribek elim ayagim yaniyor bacaklarim sızlıyor belim agriyoor 30+1. haftamdayim bebek hareket ettikce canim yaniyor gobek cevrem cok fena ara arada kasiklarim sancilaniyor idrar yollari enfeksiyonundan mi acaba boyle bir durumla karsilasan varmi dogum belirtisi olabilirmi ilk gebeliğim çok acemiyim
Aminam edasaribek yarın 34 haftalık olcaz enfeksiyonum yok hiç olmadı ama belirttiğiniz diğer bütün rahatsızlıklar son 1 ayda baş gösterdi hatta 34. haftamda daha da nüksetti artık ne gece uyuyabiliyorum ne de gündüz uzansam olmuyo otursam hic olmuyo. Nefes dahi almakta gucluk cekiyorum surekli öksürük tutuyor..
Emina17 El ayak yanmasi bende de var bebek hareketlerinde kiminde canim aciyo kiminde acımıyor ama benim cok hosuma gidiyor canim acisa da üstünde durmuyorum. Bacak agrisii o haftada sonra oluyo ben 20 kilo aldim vücut da taşımıyor artik ve sislikler var vucudumuzda cok normal ayni seyleri yaşıyorum yani su an 40.haftadamdayim bacak ağrısından uyandığım çok oldu yürüyüş yapınca biraz hafifliyor agrim
Damlot Söylediklerinin hepsini yaşadım, 37.haftadayım hatta yaşamaya devam ediyorum hepsi çok normal:) idrar yoluyla alakalı şüphen varsa muayeneye gittiğinde doktorunla paylaşırsan zaten idrar testi yapacaktır. Hayırlısıyla bebeğinize kavuşmanızı dilerim🌸