NebahatBoncuk Merhaba bayanlar bogaz agrim var kasiniyor ayni zamamda napsam gecer . Limon filan iciorum ama fayda etmiyor
Gamgam2506 NebahatBoncuk canım bende de genzimde sızlama var bende uyuyamıyorum bı panik oldum covid mi diye sürekli elimi yüzümü yıkıyorum tuzlu su çektim burnuma limonlu su içiyorum geçer inşallah biran önce
NebahatBoncuk Gamgam2506 aynisi bendekide valla. Bugun bide hastaneye gitmistik. Artik psikolojik olarak etkilendimmi naptiysam. Kafayi yicem bogazimin giciklanmasindan kasinmasindan
Gamgam2506 NebahatBoncuk Nasıl oldunuz? Ben bugün biraz daha iyiyim sanırım nezle grip gibi birşey. Sürekli sirkeyle gargara yaptım meyve tarhana yedim. Limonlu ıhlamur su içtim. Kaya tuzlu suyla burnumu yıkadım. Dün hep böyle geçti. Şükür bugün daha iyiyim. Uyuyabildim en azından
Gamgam2506 NebahatBoncuk hadi ya Rabbim yardımcınız olsun psikolojik olarak çok kötü süreçlerden geçiyoruz. İnşallah covid değildir. Olsada bir şekilde atlatacağız inşallah Rabbim beterinden korusun şifa versin tüm hamislere🤲🏻