Acemi_anne04 Merall12 canım 3 4 haftalıktır benimde ilk56 çıkmıştı adetime daha vardı yanlış anlamış olabilirsin veya doktorda yanlış söylemiş olabilir
Sedamelodi Merall12 evet anladım canım da şaşırdım sadece, demek ki 1 haftalıkken de anlaşılıyormuş, hayırlısı olsun sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah, çok güzel bir yolculuk hamilelik
Zeyneplale Merall12 2 haftalikken de ultrason da görülemez en az 4 5 haftalık olman lazım biraz bkle derim
Bybi_geliyor0203 3MelekAnnesi3 ben 5 günlük hamileyken gittim kan testı sonucunda kıź kardeşim 7 günlükken hamile olduğunu öğrendi doktordan gayet normal
crazywoman Merall12 bende son adet hesabıma göre 2 haftalığım ikinci hamileliğim olacak hissettiklerim doğru ise bende de baş dönmesi ve göğüste hassasiyet var ve bazen uyku geliyor ama adet günüm geçmediği için doktora gitmedim ilk kızımda da hamile olduğumu anlamıştım doktora gittim alttan bakıldı kan testi yapıldı ama bişey görünmedi kendimden emindim bir hafta bekleyip evde test yaptım pozitif çıktı bir hafta sonrada tekrar hastaneye gittim gebelik kesesi göründü bir hafta sonra gel kalp atışını duyalım denmişti
catlover1 Merall12 son adet tarihinizi bu uygulamaya veya farkli gebelik hesaplama uygulamasina girin kaç haftalik olduğunuz yazar ama son adet 7 martsa 4 haftalıksınız
Babymee Merall12 o zaman 4+6 oluyorsun yani 5. Hafta. Yarından itibaren 5. Haftan bitiyor 6. Haftaya giriyorsun. Hayırlı olsun
Cemilef92 Merall12 Benim değerim 22 idi 3 haftalık hamilesin demişti doktor, sizin 1 hafta olması pek mümkün görünmüyor, 1 ay demek istemiştir muhtemelen
Baharhzydn 4+6 gündeyim 🤗 sadece iştahım kesildi canım hiç bişey istemiyor pazartesi randevum var doktorumu seçtim bakalım nasıl ilerliycek bu süreç
ratatosk 3MelekAnnesi3 tüp bebek de olsa 1 haftalık hamile sayılmaz ki tüpte de son adet tarihi baz alınıyor en fazla 2 3 gün oynama oluyor.
3MelekAnnesi3 ratatosk yani hani orda acaba döllenme gerceklesti de doktor ona mı dedi diye düşündüm normalde evet olmaz 😂