Erceyl Ilkayy Burak bey çok mesurmus ya pazartesi komşuma girecek doğuma ben 5 sene önce Bülent beyde yaptım şimdi ayrıldı o
Yenianneadayi2208 Ilkayy merhaba.Burak Beyin muayene ve doğum ücreti nedir ? Ayrıca gece vs doğum olunca ekstra ücret talep ediyor mu kendisi ? Bilginiz var mı 😊
tipikbiryayburcu Ilkayy Selaamm, bende Bayrampaşa’da oturuyorum yıldırımda 😬 Daha önce sizinle Burak bey hakkında konuşmuştuk ona gidiyorum artık 21 Nisan’da 2. kontrolüm var 🥰
mervenazlis Benim doktorum da Burak Bey, baska bir doktora gittigimi dusunemiyorum, odasindan hep motive cikiyorum ki benim dusuk tehlikesi olan bir gebelik…
Mom433 mervenazlis ücreti nedir acaba 3 kez kayıp yaşadım Rahim den ameliyat oldum düzeltildi kan pıhtılasmamda var ayrıca ilgi alaka nasıl doktorun kayıp yaşamış biri olrak adam akıllı takip olucagim doktor arıyorum 4.deniyoruz
Benbenim Meyracukurmaraz doğum ücreti fiyatı nedir bilitormusunuz? Birde fotografcı organizasyon ve içeri ziyaretçi kabul edıyorlar mı ?
Mom433 Meyracukurmaraz canım gopta oturuyorum 3 kere kürtaj oldum kalbi durdu pıhtılaşma var rahmimde sorun çıkmıştı düzeltildi bugün testte gebelik cıktı doktor arıyorum iğne başlatann ve ilgili olucak atilla beyi duydum memnun musunuz bi arkadaş ta gdiomus ilgili dedi ama çok şey soranları sevmio dedi bilemedim bende evhamliyim kayiplarimdan
Ozz02 serozzz merhaba Bende bilge hastanesi melek hanıma gidiyorum da siz kaç haftalık gebesiniz. İlk doğumunun mu yada melek hanımda doğum yapan tanıdığınız var mı