Hulyaaaa Ttaz ben Kenan caliskana geçmeyi düşünüyorum dün kontrol e Kenan beye gittim aşırı ilgiliydi selime hoca son gunelr basdan savma bakıyor sanki ,🤦
Ttaz Hulyaaaa ben suan bezmialeme taha beye gidiyorum ama dogum için tekrar selime hanıma geçicem son aylarda
Ecem Ilkayy 🙋🏼♀️ Küçükköy de oturuyorum Avrasya hastanesi Mete beye gidiyorum kendisinden çok memnunum 💜
Mom433 Meyracukurmaraz canım gopta oturuyorum 3 kere kürtaj oldum kalbi durdu pıhtılaşma var rahmimde sorun çıkmıştı düzeltildi bugün testte gebelik cıktı doktor arıyorum iğne başlatann ve ilgili olucak atilla beyi duydum memnun musunuz bi arkadaş ta gdiomus ilgili dedi ama çok şey soranları sevmio dedi bilemedim bende evhamliyim kayiplarimdan
Deletedmom27272 gulsahgul26 bende dilek hanıma gittim 17 haftama kadar 3 farklı dr cinsiyet için erkek derken o kız dedi yanılıyor olabilir mi var mı bilginiz
gulsahgul26 Deletedmom27272 şuan farklı bir doktorla ilerliyorum bilemedim ama cinsiyet işi detaylı ultrasonda daha net netleşir
Deletedmom27272 Hulyaaaa merhaba bende selime hanıma gittim 1 kez kendi doktorum 17 haftada kız dedi ama selime hanım%100 erkek dedi sizin cinsiyeti kaç haftada söylemişti
Hulyaaaa Deletedmom27272 Merhaba 14 haftalıkken kıza benziyor dedi. Başka bi doktora gittim 18 haftalık ti kız dedi. 20. Haftamda selime hoca 100 de yüz kız dedi. Carmsba detaylim.war bakalım ins değişmezse 😊
Hulyaaaa Sbldyr merhabalar evet suanlik memnunum. İkinci gebeliğim ilkinde de ona gitmiştim doğum yapmıştım. Tek sorun aşırı yoğun oluyor onun dışında iyi